Biluthyrning på Brussels (Woluwe)

 

Mest populära bilarna i Brussels (Woluwe)

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Brussels (Woluwe), med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Brussels (Woluwe)

Adress

Leuvensesteenweg 36, 1932 Zaventem, Belgien
Mer information

Kontorstider

mån - fre
07:30 - 19:00
lör
07:30 - 14:00
sön
08:00 - 12:00

Våra tjänster på Brussels (Woluwe)

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Letar du efter en biluthyrning på en central plats i Brussels? Då har du kommit till rätt ställe. Vi på Sixt erbjuder snabbt och bekväm service i Bruxelles. Vårt kontor är bekvämt beläget och du kan ta dig hit med ett flertal busslinjer. Härifrån har du nära till det mesta i staden. Eller kanske forsätter er resa även vidare ut mot landsbygden? Oavsett hur din resrutt går så har vi garanterat en hyrbil på Brussels för dig. Med en egen bil blir resan i Belgien enkel och bekväm. Frågor engående biluthyrning Brussels? Hör av dig till oss!
Enkelt att fortsätta resan i Bruxelles

Enkelt att fortsätta resan i Bruxelles

Välj om du vill fortsätta resan i en personbil eller en kombilbil. Valmöjligheterna på vår biluthyrning är stora, du kan också boka sportbilar, cabrioleter, 4x4 och lastbilar. Föredelarna med att hyra bil i Brussels är många. Det är till exempel möjligt att boka många tilläggsfunktioner som gör din resa ännu bekvämare. Kanske behöver du reservera till exempel en barnstol eller ett smidigt instrument för navigering under resan? Dessutom erbjuds du dygnet runt upphämtning liksom dygnet runt återlämning. Redo att boka? Besök Sixt webbokning för att hyra bil i Brussels. Här ser du vilka bilmodeller som finns tillgängliga under den aktuella perioden. Du kan självklart även hyra bil i Brussels genom att kontakta oss på Sixt per telefon. Välkommen att hämta din hyrbil i Brussels och börja din resa här i landet.
Virtuell rundgång på stationen
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Brussels (Woluwe)

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Brussels (Woluwe)?
För att hyra en bil hos SIXT på Brussels (Woluwe) så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Brussels (Woluwe).
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Brussels (Woluwe)?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 831 omdömen
Vägen till Sixt
(4,9)
På Sixt-kontoret
(4,7)
Bilen
(4,5)

Vanliga frågor om hyrbilar på Brussels (Woluwe)

Kan jag boka en bil för en längre tid på Brussels (Woluwe)?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Brussels (Woluwe)?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Brussels (Woluwe)

Visa mer