Biluthyrning
Gent
Fäll ihop
Belgien // Gent
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Gent: Sixt biluthyrning online-bokning

Tag chansen att uppleva en verkligt underskattat pärla med Sixt biluthyrning i Gent, Belgien. Det belgiska landskapet bjuder in till utflykter med bil och det är därför viktigt för oss på Sixt att kunna erbjuda bilkategorier som ekonomi, 4x4 och minibuss. En resa till Belgien är även ett bra tillfälle att prova på att köra en lyxbil eller cabriolet, någonting du också finner vi vår biluthyrning i Gent. Hyrbil i Gent är förresten det absolut mest flexibla alternativet för att ta sig runt i både staden och i området Flandern.

 
 • Gent

  Sixt Biluthyrning
  Kortrijksesteenweg 1127c
  9051 Gent

  Må. - Fr.08:00 - 16:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Att hyra bil i Gent

Oavsett om du önskar hyra bil i Gent för privata eller jobbrelaterade ärenden, kan vi på vår biluthyrning i Gent erbjuda tilläggstjänster som gör dig resa smidigare. Bland dessa hittar du förstås olika slags försäkringar, någonting många föredrar när de hyr bil. För familjeresan är en barnstol ett måste, och vi erbjuder även GPS-navigatör för den som inte riktigt känner att den har tid att sitta med en karta. Vänligen notera att det förekommer lokala avvikelser i tillgänglighet både på bilkategorier och tilläggstjänster, så se efter på Sixt hemsida för att vara på den säkra sidan.

Med hyrbil i Gent

Flandern ligger för dina fötter när du vill hyra bil i Gent. Området med sitt starka historiska arv bjuder på en mångfald av sevärdheter, där slottet Gravensteen utmärker sig speciellt. Om du tröttnar på att upptäcka själva staden Gent, med sina härliga kullerstensgator och fantastiska arkitektur, är det perfekt att ge sig ut på landsvägarna och upptäcka trakten. Med en hyrbil tar du dig enkelt till de mindre kringliggande byarna, där du har chansen smaka på lokala delikatesser och riktig belgisk öl. Flanders Expo är en bra destination för den som vill ta del av någon av de många kulturevenemangen staden erbjuder.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service