Biluthyrning i Sarajevo

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Mest populära bilarna i Sarajevo

* Priserna beräknades den 07.02.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Sarajevo Flygplats, med början den 14.02.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster hos Sarajevo

Utrusta din hyrbil i Sarajevo efter dina önskemål

Utrusta din hyrbil i Sarajevo efter dina önskemål

Se till att få ut så mycket som möjligt av din vistelse i Bosnien och Hercegovina genom att hyra bil på Sixt biluthyrning i Sarajevo. Sixt fordonspark är känd för sitt omfattande utbud: oavsett om du vill hyra en lyxbil, cabriolet, småbil eller en minibuss har vi ett passande fordon. På vår biluthyrning i Sarajevo erbjuder vi hyrkategorierna person- och kombibilar, samt 4x4. Vi är övertygade om att du kommer att hitta en hyrbil som passar såväl dina behov som din ekonomi. Varmt välkommen att hyra bil i Sarajevo hos Sixt! En del reser i affärer, andra kommer till vår biluthyrning i Sarajevo i samband med semester. Oavsett vad som har fört dig till Bosnien och Hercegovina kan du anpassa din hyrbil hos oss efter dina behov och önskemål. Är du inte redan väl bekant med Sarajevo med omgivningar kan en satellitnavigering vara bra att ha, och reser du med små barn gäller det samma för en bilbarnstol. Vi vill också passa på att påminna om att vid hyra av bil i Sarajevo garanterar vi fordonstyp, men ej en specifik bilmodell.
Åk på upptäcktsfärd med din hyrbil i Sarajevo

Åk på upptäcktsfärd med din hyrbil i Sarajevo

Vill man skaffa sig en överblick över staden Sarajevo är skybaren på den 35:e våningen av Avaz Twist Tower en bra utgångspunkt. Den moderna skyskrapan, som påminner om Turning Torso i Malmö, är 176 meter hög, om man räknar med antennen i toppen. Passa även på att besöka Sarajevos domkyrka och moskén Gazi Husrev-beg i denna mångkulturella stad. Har du valt att hyra bil i Sarajevo är en utflykt till Travnik, nio mil nordost om staden, en trevlig dagstur. Travnik tjänade som ottomanernas huvudstad i Bosnien och deras inflytande syns fortfarande tydligt i stadsbilden.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Sarajevo
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Sarajevo?
För att hyra en bil hos SIXT på Sarajevo så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Sarajevo.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Sarajevo?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Sarajevo. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor
Kundrecensioner och feedback
4,7
En sammanställning av 431 omdömen
Vägen till Sixt
(4,9)
Fordonet
(4,9)
Vid Sext-kontoret
(4,8)
Vanliga frågor om hyrbilar i Sarajevo
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Sarajevo?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Sarajevo?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Sarajevo?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?