Biluthyrning på Sarajevo Flygplats

 

Mest populära bilarna i Sarajevo Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Sarajevo Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Sarajevo Flygplats

Adress

Kurta Schorka 36, 712 10 Sarajevo, Bosnien och Hercegovina
Mer information

Kontorstider

mån - sön
08:00 - 23:00
Helgdagar
08:00 - 23:00

Våra tjänster på Sarajevo Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt biluthyrning vid Sarajevo Flygplats 80E9 kan erbjuda dig ett brett sortiment av hyrbilar med egenskaper som passar alla resenärer. Vi har bilar i kategorier som 4x4, ekonomi, sport, cabriolet, minivan och lyxbil med syftet att alla våra kunder ska hitta något för dem. Om du är intresserad av våra hyrbilar är du varmt välkommen att boka din bil via internet eller telefon. Det gör att vi enkelt kan ställa i ordning din bil till din ankomst på flygplats Sarajevo och ge dig en bra start på resan när du vill hyra bil vid Sarajevo Flygplats 80E9.
Hyra bil vid Sarajevo Flygplats 80E9

Hyra bil vid Sarajevo Flygplats 80E9

Sarajevos internationella flygplats tar emot flyg från destinationer från främst andra europeiska huvudstäder. Det betyder att du enkelt kan åka hit med direktflyg från till exempel Stockholm. När du vill fortsätta din resa på marken står vi på Sixt redo att hjälpa dig med en hyrbil vid Sarajevo Flygplats 80E9 och se till att du får all service du behöver. Det inkluderar extratjänster som GPS och extraförare som gör att din komfort förhöjs och gör din resa ännu mer trivsam. Även om vi inte har möjlighet att garantera dig en specifik bilmodell på beställning lyssnar vi alltid på dina önskemål och ser till att du får en bil för dina behov.
Sarajevo, Östeuropas nya huvudstad

Sarajevo, Östeuropas nya huvudstad

Sarajevo har vuxit fram som en populär turistdestination för resenärer som vill prova på något nytt. Här finns allt som Europas större städer kan erbjuda, men till ett betydligt lägre pris. Dessutom finns det tillfälle att se den unika blandningen av kulturer när väst möter öst. Även resten av Bosnien och Hercegovina är värt att utforska och det är ett utmärkt val för en roadtrip när du väljer att hyra bil vid Sarajevo Flygplats 80E9. Vi på Sixt kan ge dig rätt hjälp vid vår biluthyrning på Sarajevo Flygplats 80E9.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Sarajevo Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Sarajevo Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Sarajevo Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Sarajevo Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Sarajevo Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 426 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Service under och efter uthyrningen
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar på Sarajevo Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Sarajevo Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Sarajevo Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Sarajevo Flygplats

Visa mer