Biluthyrning
Duni
Fäll ihop
Bulgarien // Duni
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Duni: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt gör det enkelt att hyra bil i Duni. I flottan finns kombibilar, 4x4, cabriolet, och lyxbil. Behöver du gott om platser? Boka en minibuss! Ett brett utbud i kombination med en rad tillvalstjänster gör det möjligt att hyra en bil utifrån dina exakta önskemål om storlek ekonomi och körkomfort. Med en egen hyrbil från Duni är du redo att upptäcka allt som landet har att erbjuda.

 
 • Duni/Marina Royal Palace

  Sixt Biluthyrning
  Duni Royal Resort
  8133 Duni

  Må. - Fr.10:00 - 18:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixt Biluthyrning Duni

Du hyra bil i Duni direkt på webben. Oberoende vilken modell du väljer på vår biluthyrning i Duni kan du därutöver även göra en rad olika typer av tillvalstjänster. En specifik bilmodell kan dock in utlovas vid bokningen. Är du något som du undrar över då det gäller att hyra bil i Duni, hör av dig till oss När du väljer att boka en hyrbil får du givetvis hög grad av flexibilitet när du planerar din resrutt i Bulgarien. Vi på Sixt har biluthyrningskontor världen runt. och du kan alltid känna dig trygg då du bokar en hyrfordon via oss. Hos oss kan boka hyrbil i Duni anpassad för för just dina resebehov.

Biluthyrning Duni

Duni är är en spännande plats där det finns mycket att se och uppleva. Vill du se så mycket som möjligt under din semesterresa är det ett smart beslut att satsa på egen hyrbil. Semesterorten ligger vid Svarta havet och här njuter du av långa, gyllene sandstränder. Eller varför inte snorkla, segla eller ta en båttur på havet? Att ha en en egen bil under semester ger även möjlighet att göra lite längre utflykter, varför inte till någon av de närliggande byarna? Längre dagsturer kan även göra till Sunny Beach och den historisk staden Burgas. En hyrbil ger dig chansen att lägga upp din semester i Bulgarien precis efter dina önskemål.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service