Biluthyrning
Guapiles
Fäll ihop
Costa Rica // Guapiles
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Guapiles: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du utforska den karibiska kustens alla paradisstränder? Vill du köra till den gröna och täta djungeln? Se vackra landskap och bada i det i det härliga turkosa vattnet? Då är du varmt välkommen till vår biluthyrning i Guapiles. Från detta kontor erbjuder vi vår leveransservice. Vi vet att alla vistelser i Costa Rica ser annorlunda ut, därför erbjuder vi ett brett utbud av bilkategorier för dig att välja mellan i både ekonomi- och lyxklass. Vi har praktiska personbilar, bekväma kombibilar och starka 4x4-bilar.

 
 • Guapiles/Delivery Service

  Sixt Biluthyrning
  Delivery and Collection
  . Guapiles

  Må. - Lö.10:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Guapiles förenklar din resa i landet

Njut av din resa i Costa Rica fullt ut genom att hyra bil i Guapiles. Landet har en av världens mest varierade flora och fauna. Det är inte bara växt- och djurlivet som är varierat. När du kör din hyrbil från Guapiles vidare till dina olika destinationer kommer du att märka att landskapet kan gå från tät djungel till bergiga landskap och vidare till torr savann. Genom våra tillvalstjänster kan du hyra bil i Guapiles som är anpassad efter dina behov under resan. Ett tips är att satsa på en stark bil med fyrhjulsdrift om du ska utforska områden utanför de vanliga vägarna. Reser du med familjen kan du utrusta din bil med en passande bilbarnstol och en praktiskt GPS-navigator. Våra tillvalstjänster varierar mellan våra kontor, precis som vårt utbud av bilar. Kom ihåg att vi endast bokar en bil från fordonskategorin.

Kör till fantastiska stränder med en hyrbil från Guapiles

Att hyra bil i Guapiles gör att du på ett smidigare sätt kan köra till de otaliga sevärdheterna i landet. Om du i första hand söker fantastiska stränder kan du köra till den gamla staden Limón och vidare till Puerto Viejo de Talamanca. I närheten av dessa städer finns några av Costa Ricas vackraste stränder, bland annat Playa Punta Uva och Playa Grande. Vi på Sixt hjälper dig mer än gärna att hitta en passande bil inför din resa. Boka din bil här på nätet redan idag!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service