Biluthyrning
Liberia
Fäll ihop
Costa Rica // Liberia
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Liberia: Sixt biluthyrning online-bokning

Liberia är en stad i den nordvästra delen av Costa Rica. Även om det finns en del att se och göra här är det vanligt att staden används som en startpunkt för vidare äventyr mot kusterna. Vi på Sixt erbjuder bilar som kan användas för alla typer av vistelser. Vi har praktiska privatbilar i form av sedaner, rymliga kombibilar i ekonomiklass och kraftfulla 4x4-bilar i form av våra SUV. Vi ser till att hela landet blir tillgängligt för dig genom att hjälpa dig med en passande hyrbil i Liberia.

 
 • Liberia (Costa Rica) Flygplass
  Plaza Futura Guanacaste
  50101 Liberia

  Må. - Sö.08:00 - 19:30
  Helgdag08:00 - 19:30
  Boka på detta kontoret

 • Liberia Internationella Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Plaza Futura Guanacaste
  50101 Liberia

  Må. - Sö.08:00 - 19:30
  Helgdag08:00 - 19:30

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Smidig resa i landet med en bil från Sixt biluthyrning i Liberia

Varje år kommer tusentals turister till Costa Rica, alla med olika planer och ändamål i sikte. Vi kan erbjuda något för alla genom vårt stora utbud men kom ihåg att vi bara bokar en bil från den valda bilkategorin. Du kan även hyra bil i Liberia som du skräddarsyr efter dina behov. Lägg till en förare, installera en navigator eller ange att du vill låna en mobiltelefon med ett lokalt SIM-kort och ett portabelt wifi. Om du reser med barn kan du även hyra bil i Liberia som är utrustad med en våra bekväma bilbarnstolar.

Få ut mer av din resa med vår biluthyrning i Liberia

Landskapet skiljer sig markant från den täta djungel du hittar på den östra kusten. Här är det istället torr savann som råder. När du har en hyrbil i Liberia kan du enkelt köra till olika sevärdheter i staden eller vidare ut mot någon av kusterna. Den västra kusten är närmast och här finns det flera stränder att utforska. Genom att hyra bil i Liberia blir det enklare för dig att upptäcka alla vackra platser som finns här. Börja med att köra till Playa Manzanillo vid staden Culebra, en resa som tar cirka 50 minuter. Fortsätt sedan söderut längst med kusten för att kunna besöka flera av de mest populära stränderna.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service