Biluthyrning på Nicosia

 

Mest populära bilarna i Nicosia

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Nicosia, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Nicosia

Adress

Lemesou Avenue 57, 2121 Nicosia, Cypern
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 13:00 15:00 - 18:00
lör
08:00 - 13:00

Våra tjänster på Nicosia

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Välkommen till oss på Sixt när du vill hyra bil i Nicosia på ett enkelt och smärtfritt sätt. Vi har lång erfarenhet av biluthyrning på Cypern och ser till att hela processen löper utan komplikationer. Om det ändå skulle uppstå ett problem är vi på kontoret i Strovolos Nicosia ständigt redo att lösa det på bästa sätt. Det betyder att du kan köra din hyrbil i Nicosia trygg i vetskapen om att du alltid kan vända dig till vår support. Du når enkelt vårt kontor som ligger beläget strax söder om stadskärnan genom att åka lokal kollektivtrafik eller taxi. Därefter får du omedelbart nycklarna till din hyrbil i Nicosia och kan påbörja ditt äventyr på den vackra ön. Med dygnet runt-återlämning behöver du inte anpassa dig efter oss utan kan utforma din resa efter dina egna villkor.
Hyra bil i Nicosia

Hyra bil i Nicosia

I syfte att erbjuda våra kunder ett så brett utbud av bilar som möjligt låter vi dig som vill hyra bil i Nicosia välja mellan olika kategorier. Dessa inkluderar alltifrån kombibilar till 4x4 liksom sportbilar och cabriolet. Tanken är att du alltid ska hitta en hyrbil i Nicosia med rätt egenskaper för dig, oavsett vad du har för ärende i landet. Även om vi inte kan garantera en speciell bilmodell på beställning ger det dig ändå goda förutsättningar att få en bil anpassad efter din typ av resa. Med extratjänster som GPS och bilbarnstol blir det ännu enklare att få din hyrbil vid Strovolos Nicosia att kännas som din egen hos oss på Sixt.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Nicosia

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Nicosia?
För att hyra en bil hos SIXT på Nicosia så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Nicosia.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Nicosia?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 27 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
På Sixt-kontoret
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar på Nicosia

Kan jag boka en bil för en längre tid på Nicosia?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Nicosia?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Nicosia

Visa mer