Biluthyrning på Larnaca Flygplats

 

Mest populära bilarna i Larnaca Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Larnaca Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Larnaca Flygplats

Adress

Arrival Hall, . Larnaca, Cypern
Mer information

Kontorstider

mån - sön
08:00 - 21:00
Helgdagar
08:00 - 21:00

Våra tjänster på Larnaca Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Välkommen till oss på Sixt biluthyrning vid Larnaca flygplats, LCA, när du vill hyra bil på Cypern. Härifrån har du den perfekta utgångspunkten om du vill upptäcka allt fantastiskt som ön har att erbjuda. När du vill hyra bil vid Larnaca flygplats finner du ett brett sortiment av högklassiga premiumbilar till förmånliga priser. Detta gäller oavsett om du söker en mindre personbil för de krokiga bergsvägarna, en 4x4 för längre körningar eller en lyxig sportbil. För att göra din hyrbil vid Larnaca flygplats än mer personligt anpassad erbjuder vi på Sixt ett flertal tilläggstjänster som gör din resa från Larnaca flygplats lite extra bekväm. Det kan röra sig om alltifrån barnstolar till en GPS. Tillvalet extra förare är speciellt framtagen för alla som av olika anledningar behöver avlastning under sin körning. Gör gärna din bokning i förväg via vår hemsida eller app, så kan du enkelt hämta upp bilnycklarna direkt vid ankomst. Vänligen notera att vi inte kan garantera en specifik bilmodell utan endast ett bilmärke och en bilkategori.
Smidigt att hyra bil vid Larnaca flygplats

Smidigt att hyra bil vid Larnaca flygplats

Sixt biluthyrning vid Larnaca flygplats ligger i rondellen precis utanför huvudentrén. Flygplatsen är belägen endast 4 km från staden Larnaca. Via motorväg A3 tar du dig snabbt nordöst mot staden Aradippou och vidare inåt landet.
Upptäck natur och kultur på Cypern med hyrbil från Sixt

Upptäck natur och kultur på Cypern med hyrbil från Sixt

Hyrbil är på många vis det perfekta sättet att upptäcka den vackra ön Cypern. De smala bergsvägarna öppnar upp för mysiga utflykter med hela familjen. Varför inte göra en dagstur till härliga Fig Tree Bay eller bada i det kristallklara vattnet i Blue Lagoon? Missa inte heller ett besök bland slottsruinerna från St. Hilarion, en borgruin vars historia sträcker sig ända tillbaka till 1000-talet. Genom att hyra bil vid Larnaca flygplats når du smidigt fram till alla de historiska sevärdheter som Cyperns landsbygd bjuder på.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Larnaca Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Larnaca Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Larnaca Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Larnaca Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Larnaca Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 230 omdömen
Service under och efter uthyrningen
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,9)
Vägen till Sixt
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar på Larnaca Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Larnaca Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Larnaca Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Larnaca Flygplats

Visa mer