Biluthyrning på Protaras

 

Mest populära bilarna i Protaras

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Protaras, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Protaras

Adress

Cavo Greko - Marilena Shopping, . Protaras, Cypern
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 13:00 15:00 - 18:00
lör
08:00 - 13:00

Våra tjänster på Protaras

SIXT rent a car

SIXT rent a car

När det gäller att hyra bil i Protaras är vi på Sixt alltid redo att tillfredsställa alla dina önskemål. Eftersom vi länge har arbetat med att ge våra kunder en individuellt anpassad och optimerad lösning har vi rätt förutsättningar för att hitta just din hyrbil i Protaras. En anledning är att vi har delat upp vårt utbud i kategorier för att enklare tillfredsställa alla typer av behov. Här finns exempelvis bilar som 4x4, sportbil, lyxbil och ekonomi. Det ger ett brett urval av bilar som gör det lätt för dig att hyra bil i Protaras utan att kompromissa med dina krav. Vårt kontor ligger beläget en kort promenad från stranden i Protaras och tar gärna emot dig när du vill veta mer.
Vänd dig till SIxt för hyrbil i Protaras

Vänd dig till SIxt för hyrbil i Protaras

Om du vill kunna hämta upp din hyrbil i Protaras direkt vid ankomst rekommenderar vi att du bokar den redan före din avresa via telefon eller på nätet. Då kan du också lägga till extratjänster som gör din resa ännu bättre. Du kan utrusta din bil med alltifrån bilbarnstol till GPS beroende på vad du har för önskemål. Dessutom ser vi till att du har möjlighet att lägga till extra försäkringar eller anlita en extra förare under din tid i Protaras. Det gör att din vistelse på Cypern alltid har de bästa förutsättningarna för att bli så behaglig som möjligt. Vi på Sixt hälsar dig välkommen till ön och hoppas att vi får hjälpa dig med att hyra bil i Protaras!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Protaras

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Protaras?
För att hyra en bil hos SIXT på Protaras så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Protaras.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Protaras?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,9
En sammanställning av 20 omdömen
Återlämningen av bilen
(5,0)
Överlämningen av bilen
(5,0)
Bilen
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar på Protaras

Kan jag boka en bil för en längre tid på Protaras?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Protaras?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Protaras

Visa mer