Biluthyrning
Larnaca
Fäll ihop
Cypern // Larnaca
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Larnaca: Sixt biluthyrning online-bokning

Få ut så mycket som möjligt av en semester i Cyperns tredje största stad genom att hyra bil i Larnaca. Hos oss på Sixt väljer våra kunder bland bilar från en omfattande fordonspark som passar alla plånböcker. Vi har erbjuda personbilar i klasserna lyxbil såväl som ekonomi. Här finns något för alla smaker, som 4x4, minibuss och cabriolet. Vi ser fram emot att guida dig mot en skön och avslappnad resa.

 
 • Larnaca Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Arrival Hall
  . Larnaca

  Må. - Sö.08:00 - 21:00
  Helgdag08:00 - 21:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Larnaca

På vår Sixt biluthyrning i Larnaca strävar vi efter så nöjda kunder som möjligt och det åstadkommer vi genom att kunna erbjuda tilläggstjänster till våra fordon. att hyra bil i Larnaca underlättas genom att kunna göra den mer personlig. En familj med små barn kanske önskar en bilbarnstol medan ett kompisgäng kan vilja addera en extra förare. Den som besöker Cypern för första gången kan finna det smidigt med en sattelitnavigering. Notera dock att vår biluthyrning i Larnaca inte alltid har varje bilmodell inne vid varje tillfälle, men att vi alltid försöker att finna närliggande alternativ. Fråga vad vi kan erbjuda dig för hyrbil i Larnaca.

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Larnarca

Att hyra bil i Larnaca innebär att du smidigt tar dig till alla platser av sol och bad som erbjuds här. Cypern är känt för sin vackra sydöstra kust där vår biluthyrning i Larnaca ligger. Den perfekta kombinationen av strand, vatten och stad gör området för en attraktiv plats för den som inte vill behöva välja på semestern. Vi på Sixt tipsar om fordon som enkelt tar dig mellan göromålen, oavsett om du reser i nöjen eller i affärer.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service