Biluthyrning
Limassol
Fäll ihop
Cypern // Limassol
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Limassol: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du hyra bil under resan till soliga Cypern? På Sixt Biluthyrning Limassol finns ett ett brett urval av bilar i flera olika modeller och varierande storlekar liksom olika ekonomi klasser. Färdas smidigt och bekvämt i en 4x4, cabriolet, lyxbil eller rymlig minibuss.Boka din bil i förväg direkt på vår webbsida.

 
 • Limassol
  Georgiou 1st Ave. Belmar Co.5c
  4048 Limassol

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Limassol

  Sixt Biluthyrning
  Georgiou 1st Ave. Belmar Co.5c
  4048 Limassol

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Biluthyrning Limassol

På nätet går det även bra att göra en rad olika tillvalsfunktioner på vår biluthyrning i Limassol. En särskild modell kan dock in garanteras vid reservationen. Är du något som du undrar över då det gäller att hyra bil i Limassol, hör av dig till vårt team på Sixt! då du väljer en hyrbil får du självklart stor flexibilitet när du lägger upp din resrutt i Cypern. Våra kontor är belägna i 105 länder över hela världen. När du väljer Sixt kan du alltid vara trygg under din semesterresa. Hos oss kan du boka en bil skräddarsydd för just dina resebehov.

Hyra bil Limassol

Ta del av allt spännande som staden Limassol har att erbjuda. Att ha en egen bil kommer tveklöst att göra din resa både enklare och mer bekväm och här kan du njuta av både strand och stad. Med en egen en hyrbil i Limassol kan du till exempel ta chansen att se den gamla delen av staden som även kallas för Anexsertisias. Genom att hyra bil i Limassol får du även möjlighet se de spännande arkeologiska utgrävningar i Forna Limassol - ett måste för den historieintresserade! Några andra tips är att besöka den grekisk – romerska teatern Kourion. Upplev den fantastiska regionen i en av våra hyrbilar och hitta dina egna smultronställe. Med en egen hyrbil från Limassol är du redo att upptäcka allt som området har att erbjuda.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service