Biluthyrning
Billund
Fäll ihop
Danmark // Billund
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Billund: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du göra en semesterresa till Billund? Vi erbjuder bilar i alla modeller och storleksklasser till exempel 4x4, cabriolet , lyxbil och minibuss. Hos oss på Sixt biluthyrning Billund är det naturligtvis även möjligt att reservera bilar i ekonomi klass.

 
 • Billund Flygplats
  Arrival Hall
  7190 Billund

  Må. - Fr.08:00 - 23:30
  Lö.08:00 - 15:00
  Sö.08:00 - 23:30
  Helgdag08:00 - 23:30
  Boka på detta kontoret

 • Billund Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Arrival Hall
  7190 Billund

  Må. - Fr.08:00 - 23:30
  Lö.08:00 - 15:00
  Sö.08:00 - 23:30
  Helgdag08:00 - 23:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hyra bil i Billund

Enklaste sättet att göra en bokning är via vår nätbokning på Sixt men du kan självklart även kontakta oss via telefon. Dessutom kan du även göra en rad olika sorter av tilläggstjänster på vår biluthyrning i Billund. Uppmärksamma att en särskild fordonsmodell inte kan garanterar. Tveka ej att höra av dig till oss om att att hyra bil i Billund, Danmark. När du väljer oss på Sixt, som har kontor över hela världen, kan du alltid vara trygg under din semesterkörning i landet.

Biluthyrning Billund

Ta del av allt spännande som staden Billund erbjuder. Med en egen bil får du helt enkelt ut mer av din vistelse i vårt grannland. Det perfekta sättet att utforska landskapet och städerna är på egen hand är med egen bil. Vårt biluthyrningskontor har ett perfekt läge och härifrån tar du du dig snabbt ut på vägarna i regionen. Med en egen en hyrbil i Billund kan du ta chansen att se Legoland som står högt på önskelistan över favoritplatser att besöka hos många barnfamiljer. En upplevelse som definitivt är något utöver det vanliga. Att hyra bil i Billund ger dig även möjligheten att utforska Skulpturpark Billund, Grindsted Kirke och Grindsted Museum. När du bokar en hyrbil får du alltid stor flexibilitet när du lägger upp din bilresa i Danmark. Med en egen hyrbil från Billund kan du ta del av allt som den fantastiska regionen har att erbjuda. Varmt välkommen!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service