Biluthyrning
Nørresundby
Fäll ihop
Danmark // Nørresundby
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Nørresundby: Sixt biluthyrning online-bokning

Få ut det mesta av ditt besök i Norresundby - på Sixt hittar du ett brett sortiment av hyrbilar i varierande storlekar och modeller. Behöver du gott om platsutrymme under en resa med hela familjen? Boka en en minibuss! 4x4, cabriolet, lyxbil finns naturligtvis också tillgängliga i det stora urvalet.

 
 • Ålborg Flygplats
  Ny Lufthavnsvej 100
  9400 Nørresundby

  Må. - Fr.07:45 - 22:30
  Lö.09:30 - 16:00
  Sö.09:30 - 23:00
  Helgdag09:30 - 16:00
  Boka på detta kontoret

 • Ålborg Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Ny Lufthavnsvej 100
  9400 Nørresundby

  Må. - Fr.07:45 - 22:30
  Lö.09:30 - 16:00
  Sö.09:30 - 23:00
  Helgdag09:30 - 16:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt Biluthyrning Norresundby

Boka en bilmodell utifrån dina önskemål om ekonomi på vår Biluthyrning Norresundby. När du ska boka din bil gör du det smidigt direkt på nätet. Det går också bra att göra en rad olika typer av tilläggstjänster på vår biluthyrning i Norresundby. Uppmärksamma dock att en reservation inte garanterar en särskild fordonsmodell. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor om att att hyra bil i Norresundby, Danmark.När du behöver hyra bil på utlandsresan är Sixt ett perfekt val och du hittar i hela 105 länder.

Hyra bil Norresundby

I staden Norresundby finns mycket intressant att se och uppleva. Tack vare vårt uthyrningskontors centrala läge tar du dig dit lätt till platserna du vill se du vill under din semester. Med en egen en hyrbil i Norresundby kan du ta möjligheten att se centrala Ålborg där du bland annat kan se Jens Bangs Stenhus från 1600-talet. Genom att hyra bil i Norresundby får du även möjlighet lätt ta dig till dig till de vackra omgivningarna på norra Jylland. Eller varför inte bila till den vackra Limfjorden? När du bokar en hyrbil får du alltid stor flexibilitet när du lägger upp din resa i Danmark. En hyrbil ger dig frihet och möjligheten att planera din semester exakt så som du själv vill ha den. Välkommen att boka din hyrbil i Norresundby! Vi ser fram emot att ta fram en lösning för just er resa i grannlandet.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service