Biluthyrning
Dominikanska republiken
Fäll ihop
Dominikanska republiken
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Dominikanska republiken Sixt Biluthyrning

På Sixt är vi stolta över att kunna erbjuda biluthyrning i Dominikanska-Republiken. Oavsett om det är en affärsresa eller semester som för dig hit är det en god idé att hyra bil i Dominikanska-Republiken. Med ett finmaskigt nät med hyrkontor och en omfattande fordonsflotta har vi hyrbilar för alla smaker, oavsett om du är ute efter lyx- eller ekonomiklass. Vi ser till att göra din biluthyrning i Dominikanska-Republiken enkel och smidig.

Hyra bil i Donikanska-Republiken med Sixt

När du ska hyra bil i Dominikanska-Republiken kan du välja från fordonskategorierna personbilar och kombibilar, sportbilar och cabrioleter, samt 4x4. Klicka på de olika hyrkontoren här på sajten för att se vad som finns på respektive kontor. Vid sidan av detta, erbjuder vi också ett attraktivt utbud av extratjänster. Barnfamiljer kan behöva en hyrbil som är utrustad med en barnstol, och många som reser i ett obekant område vill ha satellitnavigering. Planerar du att göra en längre bilresa med din hyrbil i Dominikanska-Republiken, vill du kanske lägga till ytterligare en förare till din bokning, eller kanske lägga till vårt alternativ obegränsad körsträcka.

Körtips i Dominikanska-Republiken

Generellt liknar trafikreglerna i Dominikanska-Republiken de som finns i Sverige. Däremot så följs dessa regler inte alltid till punkt och pricka, vilket gör att det hela tiden gäller att se upp i trafiken. Det är inte ovanligt att folk korsar gatan till fots, även på lite större vägar, vilket inte minst är ett problem när solen har gått ner. Medan de större motorvägarna ofta är i gott skick, gäller det samma inte alltid för mindre vägar.

Se mer med din hyrbil i Dominikanska-Republiken

Nord- och östkusten har många lyxiga turistorter där man kan njuta av sol, bad, god mat och dryck samt cigarrer i världsklass. Den som har valt att hyra en bil i Dominikanska-Republiken hos Sixt, kan dessutom uppleva den fantastiska kolonialbebyggelsen i huvudstaden Santo Domingo, vackra byar och landskap i Jarabacoa och Constanza och en natur som innehåller det mesta från tropisk regnskog till torr öken. I landet finns även Pico Duarte, med 3098 meter det högsta berget i Västindien.

 
 

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service