Biluthyrning på Punta Cana Flygplats

 

Mest populära bilarna i Punta Cana Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Punta Cana Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Punta Cana Flygplats

Adress

Carretera Aeropuerto 106, 230 00 Punta Cana, Dominikanska republiken
Mer information

Kontorstider

mån - lör
07:00 - 21:00
sön
08:00 - 19:00
Helgdagar
08:00 - 21:00

Våra tjänster på Punta Cana Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Varmt välkommen att hyra bil på Punta Cana Flygplats i Dominikanska Republiken! Hos Sixt kan du ta del av ett brett sortiment av biluthyrningstjänster och en kompetent service. På Sixt är vi också stolta över att kunna erbjuda såväl premiumbilar som enklare fordon till förmånliga priser på vår biluthyrning vid Punta Cana Flygplats. För närvarande kan vi erbjuda fordonskategorierna personbilar och kombibilar samt 4x4 när du ska hyra bil på Punta Cana Flygplats. Du kan även välja bland våra populära tilläggstjänster, som exempelvis bilbarnstolar, GPS, extra förare, obegränsad körsträcka eller tilläggsförsäkring. Vänligen notera att vid hyra av bil på Punta Cana Flygplats garanteras du en hyrbilskategori, men ej en specifik bilmodell.
Smidig upphämtning av din hyrbil på Punta Cana Flygplats

Smidig upphämtning av din hyrbil på Punta Cana Flygplats

Punta Cana Flygplats har den officiella förkortningen PUJ och ligger i provinsen La Altagracia på öns östliga del, ungefär åtta kilometer öster om staden Punta Cana. Flygplatsen är byggd i traditionell dominikansk stil med tak gjorda av palmblad. Du hittar enkelt Sixt Biluthyrning på Punta Cana Flygplats när du har gått genom tullen, i närheten av de andra biluthyrningsfirmorna. Vi ser fram emot att träffa dig och lämna över nycklarna till din hyrbil!
Upplev paradisiska stränder och pittoreska städer

Upplev paradisiska stränder och pittoreska städer

Punta Cana är den östligaste udden i Republica Dominicana, och platsen där Karibiska Havet och Atlanten möts. Framför allt är staden Punta Cana känd för sina många stränder och sina vattenaktiviteter. Missa inte stranden Playa Blanca, en kort biltur strax söder om staden. Om vattnet är lugnt är det magiskt att snorkla i det klara vattnet. Skulle du tröttna på sol och bad ligger landets vackra huvudstad Santo Domingo 20 mil västerut längs sydkusten. Här kan du även besöka pittoreska Ciudad Colonial, Santo Domingos gamla stad som räknas som ett av Unescos världsarv.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Punta Cana Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Punta Cana Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Punta Cana Flygplats så måste du vara minst 25 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Punta Cana Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Punta Cana Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar på Punta Cana Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Punta Cana Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Punta Cana Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Punta Cana Flygplats

    Visa mer