Biluthyrning i Dominikanska republiken

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Utgå ifrån någon av dessa platser i Dominikanska republiken

Upptäck Dominikanska republiken

Hyra bil i Donikanska-Republiken med Sixt

Hyra bil i Donikanska-Republiken med Sixt

På Sixt är vi stolta över att kunna erbjuda biluthyrning i Dominikanska-Republiken. Oavsett om det är en affärsresa eller semester som för dig hit är det en god idé att hyra bil i Dominikanska-Republiken. Med ett finmaskigt nät med hyrkontor och en omfattande fordonsflotta har vi hyrbilar för alla smaker, oavsett om du är ute efter lyx- eller ekonomiklass. Vi ser till att göra din biluthyrning i Dominikanska-Republiken enkel och smidig.När du ska hyra bil i Dominikanska-Republiken kan du välja från fordonskategorierna personbilar och kombibilar, sportbilar och cabrioleter, samt 4x4. Klicka på de olika hyrkontoren här på sajten för att se vad som finns på respektive kontor. Vid sidan av detta, erbjuder vi också ett attraktivt utbud av extratjänster. Barnfamiljer kan behöva en hyrbil som är utrustad med en barnstol, och många som reser i ett obekant område vill ha satellitnavigering. Planerar du att göra en längre bilresa med din hyrbil i Dominikanska-Republiken, vill du kanske lägga till ytterligare en förare till din bokning, eller kanske lägga till vårt alternativ obegränsad körsträcka.
Körtips i Dominikanska-Republiken

Körtips i Dominikanska-Republiken

Generellt liknar trafikreglerna i Dominikanska-Republiken de som finns i Sverige. Däremot så följs dessa regler inte alltid till punkt och pricka, vilket gör att det hela tiden gäller att se upp i trafiken. Det är inte ovanligt att folk korsar gatan till fots, även på lite större vägar, vilket inte minst är ett problem när solen har gått ner. Medan de större motorvägarna ofta är i gott skick, gäller det samma inte alltid för mindre vägar.
Se mer med din hyrbil i Dominikanska-Republiken

Se mer med din hyrbil i Dominikanska-Republiken

Nord- och östkusten har många lyxiga turistorter där man kan njuta av sol, bad, god mat och dryck samt cigarrer i världsklass. Den som har valt att hyra en bil i Dominikanska-Republiken hos Sixt, kan dessutom uppleva den fantastiska kolonialbebyggelsen i huvudstaden Santo Domingo, vackra byar och landskap i Jarabacoa och Constanza och en natur som innehåller det mesta från tropisk regnskog till torr öken. I landet finns även Pico Duarte, med 3098 meter det högsta berget i Västindien.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Dominikanska republiken
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Dominikanska republiken?
För att hyra en bil hos SIXT på Dominikanska republiken så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Dominikanska republiken.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil i Dominikanska republiken?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Dominikanska republiken

Kan jag boka en bil för en längre tid i Dominikanska republiken?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Dominikanska republiken?

Se våra biluthyrningsplatser i Dominikanska republiken

Visa mer

Se var vi befinner oss på flygplatsen i Dominikanska republiken

Visa mer