Biluthyrning på El Higuero Flygplats

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Vägbeskrivning till El Higuero Flygplats kontoret

Adress

Pdte. Antonio Guzmán, 107 01 Santo Domingo, Dominikanska republiken
Mer information

Kontorstider

mån - sön
08:00 - 18:00
Helgdagar
08:00 - 12:00

Våra tjänster hos El Higuero Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Varmt välkommen till Sixt biluthyrning på El Higuero Flygplats! Vi erbjuder kompetent service och en förstklassig biluthyrning av premiumbilar och enklare modeller till förmånliga priser. När du ska hyra bil på El Higuero Flygplats kan vi erbjuda fordonskategorierna person- och kombibilar samt 4x4. Dessutom kan du välja bland flera tilläggstjänster som GPS, obegränsad körsträcka, bilbarnstolar, försäkringspaket och extra förare. Var god och lägg märke till att vid hyra av bil på El Higuero Flygplats garanteras du en fordonskategori, men inte en specifik hyrbilsmodell. I övrigt är det både enkelt och smidigt att hyra bil på El Higuero Flygplats!
Hämta din hyrbil på El Higuero Flygplats

Hämta din hyrbil på El Higuero Flygplats

El Higuero Flygplats kallas även för såväl Aeropuerto Internacional La Isabela som Aeropuerto Dr. Joaquín Balaguer. Flygplatsen ligger bara en dryg halvtimmes bilväg från den större flygplatsen Las Américas, dit de flesta internationella flighterna till Dominikanska Republiken går. Sixt har en så kallad Meet & Greet Service på El Higuero, vilket innebär att det inte finns något kontor, utan att du möts av en av våra anställda i ankomsthallen. Var god uppge ditt flightnummer och dina kontaktuppgifter i förväg.
Utforska Santo Domingo med din hyrbil

Utforska Santo Domingo med din hyrbil

Sixt Biluthyrning på El Higuero flygplats, JBQ, är en perfekt utgångspunkt för att utforska Santo Domingo och dess omgivningar. Staden grundades år 1490 av Christofer Columbus bror Bartolomeo Columbus. Missa inte stadens historiska centrum, Ciudad Colonial, som var den äldsta permanenta europeiska bebyggelsen i den nya världen. Här finns bland annat palatset Alcázar de Colón, som Christofer Columbus son Diego Colón lät bygga. I dag rymmer byggnaden Karibiens viktigaste samling av europeisk konst från medeltiden och renässansen. Stadsdelens mittpunkt, torget Parque Colon, är omgivet av en 1500-talskatedral och kullerstensgatan Calle Las Damas som anlades år 1502. Är du sugen på bad är en kort biltur till stranden Boca Chica att rekommendera.
Show more
Bra att veta när du hyr bil på El Higuero Flygplats
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i El Higuero Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på El Higuero Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på El Higuero Flygplats?
Boka enkelt en bil under en längre tid på El Higuero Flygplats genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar på El Higuero Flygplats

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på El Higuero Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to El Higuero Flygplats

Visa mer