Biluthyrning i Hurghada

 

Mest populära bilarna i Hurghada

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Hurghada Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Hurghada

Enkelt att hämta ut en passande bil från Sixt biluthyrning i Hurghada

Enkelt att hämta ut en passande bil från Sixt biluthyrning i Hurghada

Hurghada är en stad omgiven av ett vackert landskap med flera långa stränder. Staden ligger på Egyptens östkust och hit kommer varje år mängder med turister som söker sig till alla hotellkomplex och sevärdheter i området. Med en hyrbil från Hurghada har du möjlighet att utforska alla sevärdheter i både staden och regionen. Vi har ett komplett utbud av bilkategorier. Du kan hyra en bil i Hurghada i form av ekonomi- och lyxbil. Vi erbjuder personbilar, kombibilar, sportbilar, cabrioleter, 4x4-bilar och minibussar. På så sätt har vi något för alla typer av bilresenärer. När du ska hyra en bil från Hurghada kan du använda vår hemsida för att boka extratjänster till din bil. Notera att vi inte kan garantera enskilda bilmodeller, utan att vi endast reserverar en bil från ditt val av fordonskategori. Vi kan däremot alltid se till att du får dina valda tillvalstjänster. Reser du med familjen kan du hyra en bil från Hurghada från vårt utbud av rymliga och bekväma bilar. Lägg till bilbarnstol och navigator för att säkerställa att era bilresor blir så bekväma och säkra som möjligt. Besöker du Egypten med en vän kan ni dela upp körningen genom att registrera en extra förare. Minimiålder för att köra en hyrbil i Hurghada är 20 år. Du kan dessutom anlita en egen förare som kör din bil åt dig. Använd vår hemsida för att se vilka bilkategorier och extratjänster vi erbjuder från just vår biluthyrning i Hurghada.
Smidigt att boka ditt fordon hos oss på Sixt

Smidigt att boka ditt fordon hos oss på Sixt

Hurghada har något för alla typer av besökare. Du kan njuta av stadens spännande uteliv, slappna av på en solstol vid poolen eller köra till någon av alla de vackra stränderna i närområdet. Är du här med familjen kan du besöka Makadi Bay Water World, ett äventyrsbad som uppskattas av både stora och små. Naturligtvis finns här även flera bra restauranger, redo att upptäckas av nyfikna besökare.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Hurghada

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Hurghada?
För att hyra en bil hos SIXT på Hurghada så måste du vara minst 20 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Hurghada.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Hurghada?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Hurghada. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 87 omdömen
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
Återlämningen av bilen
(5,0)
Vägen till Sixt
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar i Hurghada

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Hurghada?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Hurghada?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Hurghada?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Hurghada

Visa mer