Biluthyrning på Hurghada Flygplats

 

Mest populära bilarna i Hurghada Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Hurghada Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Hurghada Flygplats

Adress

Airport Road 01, . Hurghada, Red Sea, Egypten
Mer information

Kontorstider

mån - sön
10:00 - 20:00
Helgdagar
10:00 - 20:00

Våra tjänster på Hurghada Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Med lång erfarenhet och säker kompetens kan vi på Sixt vägleda dig i rätt riktning när du vill hyra bil på Hurghada Flygplats i Egypten. Vi har länge arbetat med att förse våra kunder med rätt bilar för många olika typer av resor och ser alltid till att sätta dina behov i fokus vid vår biluthyrning på Hurghada Flygplats. Med ett brett utbud av fordon som inkluderar såväl personbilar som kombibilar har vi rätt verktyg för att kunna förse dig med en hyrbil från Hurghada Flygplats som passar just dina behov. Hos oss kan du välja bland praktiska tillval som till exempel extra förare och kompletterande försäkring. Vi kan inte garantera tillgång till en specifik bilmodell, men du kan reservera ett bilmärke när du väljer att hyra bil på Hurghada Flygplats hos oss på Sixt.
Smidigt att hyra bil på Hurghada Flygplats

Smidigt att hyra bil på Hurghada Flygplats

HRG, Hurghada Flygplats, är den internationella flygplatsen som tar emot majoriteten av alla resenärer till den här delen av Egypten. Härifrån ligger centrala Hurghada bara fem kilometer bort. Detta gör att du når storstaden efter bara några minuters bilresa och gör flygplatsen till en utomordentlig startpunkt för ditt vidare äventyr i Nordafrika. När du vill hyra bil på Hurghada Flygplats bokar du enkelt via telefon eller på nätet, på så sätt kan du smidigt hämta bilnycklarna redan vid ankomst på flygplatsen.
Besök Egyptens pärlor med Sixt

Besök Egyptens pärlor med Sixt

Hurghada är en av de mest populära destinationerna längs den egyptiska kusten och erbjuder sol och bad i överflöd. Här är klimatet gynnsamt året runt, och toppklassiga hotell och restauranger lockar turister från hela världen. Hurghada erbjuder dock mycket annat än bara lugn avkoppling. Med en hyrbil kan du bland annat åka till storstaden Luxor, där du får beskåda gamla tempelruiner, gravar och monument i vad som kallas för världens största utomhusmuseum. Du kan också ta dig ut i den berömda öknen och se de magnifika pyramiderna på nära håll. Vi hjälper dig gärna med att hitta rätt bil vid vår biluthyrning på Hurghada Flygplats.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Hurghada Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Hurghada Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Hurghada Flygplats så måste du vara minst 20 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Hurghada Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Hurghada Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,3
En sammanställning av 54 omdömen
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
Återlämningen av bilen
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,4)

Vanliga frågor om hyrbilar på Hurghada Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Hurghada Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Hurghada Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Hurghada Flygplats

Visa mer