Biluthyrning
Estland
Fäll ihop
Estland
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Estland Sixt Biluthyrning

Vi på Sixt kan erbjuda biluthyrning i Estland. Oavsett om du är här i nöjen eller affärer kan vi tillgodose dig med en hyrd bil i Estland som passar dina behov. Oavsett om du reser med kompisgänget inne i centrala citykärnor eller reser längre sträckor med familjen har vi alternativ från en omfattande fordonspark som ger en avslappnad och smidig resa. Vi ser fram emot att hjälpa dig med professionell service bland våra många olika fordon när du vill hyra bil i Estland.

Sixt biluthyrning i Estland

För att åstadkomma nöjda kunder är vi stolta att kunna erbjuda flera olika tilläggstjänster för din hyrbil i Estland. Är det första gången du reser i landet kan det vara skönt att veta att vi har satellitnavigering att erbjuda som hjälper dig att hitta. Därtill finns tillval som försäkring, bilbarnstol och extra förare för de som reser fler och vill kunna bytas av. Hör med oss vad vi kan erbjuda på vårt lokala kontor i landet. Vi på Sixt har bilar som 4x4, SUV och sportbil som matchar alla typer av ändamål.

Körning regler i landet

Det kan vara bra att tänka på att körregler kan variera mellan länder och att detta inte är något undantag. För lite hjälp på vägen har vi listat några praktiska tips att tänka på när du hyr bil i Estland.

  • Du måste använda varselljus även när du kör i dagsljus

Vad man kan se med hyrbil i Estland

Detta är ett vackert land där urban citykärna möter gedigen natur. Att hyra bil i Estland gör att man får det bästa av två världar. Inne i huvudstaden Tallin finns oerhörda kulturskatter i form av sevärdheter och museer. Åk runt bland de olika platserna för att avnjuta kvällstiden på någon restaurang. Fotvandringar och naturutflykter är populärt här och med bil tar du dig enkelt till samtliga anhalter. Landet har en hela 3000 kilometer lång kust och genom att hyra bil i Estland blir det möjligt att upptäcka gömda såväl som populära för sol och bad. Detta lockar även besökare till en rad fritidsaktiviteter och sporter.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service