Biluthyrning i Helsinki

 

Mest populära bilarna i Helsinki

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Helsingfors-Vantaa Flygplats, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Helsinki

Hyra bil i Helsinki

Hyra bil i Helsinki

Sixt biluthyrning i Helsinki finns här för dig när du vill hyra en bil av hög kvalitet till låg kostnad. Vi har försett kunder med bilar i över hundra år och det har gett oss en gedigen kompetens när det gäller biluthyrning i Helsinki. För att du ska kunna välja en bil som är anpassad med dina behov i åtanke har vi kategorier som lyxbil, minibuss, cabriolet, 4x4 och ekonomi att välja på. Det ger dig ett brett spektrum av fordon att välja på för att du ska kunna just din hyrbil i HelsinkiFör oss på Sixt handlar biluthyrning inte bara om att hitta rätt bil. Vi vill ge våra kunder en helhetslösning för att du ska känna dig väl omhändertagen under hela din vistelse i Finland. Därför ger vi dig chansen att välja någon av våra tilläggstjänster när du väljer att hyra bil i Helsinki. Här kan du exempelvis välja ett GPS-system eller en bilbarnstol som extratjänst. Vi kan dessvärre inte garantera specifika bilmodeller när du bokar en hyrbil i Helsinki hos oss på Sixt, men du får alltid en likvärdig bil i en kategori som du har valt.
Helsinki, en huvudstad med stil

Helsinki, en huvudstad med stil

För förstagångsbesökaren i Finland kan Helsinki komma som en överraskning. Med kontinental atmosfär och en levande cafékultur är huvudstaden långt ifrån stereotypen om de finländska skogarna. En vanlig sevärdhet för turister är riksdagshuset som erbjuder guidade rundturer. När du väljer att hyra bil i Helsinki kan du också med lätthet ta dig till populära platser som Brunnsparken med dess vackra grönområden. Du kan också besöka staden Ainola, ett berömt resmål för intresserade av klassisk musik, som ligger en halvtimmes bilväg norr om Helsinki. På vår biluthyrning i Helsinki kan du få mer information inför din resa.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Helsinki

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Helsinki?
För att hyra en bil hos SIXT på Helsinki så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Helsinki.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Helsinki?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Helsinki. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,0
En sammanställning av 1439 omdömen
Överlämningen av bilen
(4,6)
Återlämningen av bilen
(4,3)

Vanliga frågor om hyrbilar i Helsinki

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Helsinki?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Helsinki?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Helsinki?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?