Biluthyrning på Helsingfors/Hilton Kalastaja.

 

Mest populära bilarna i Helsingfors/Hilton Kalastaja.

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Helsingfors/Hilton Kalastaja., med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Helsingfors/Hilton Kalastaja.

Adress

Kalastajatorpantie 1, 003 30 Helsinki, Finland
Mer information

Kontorstider

mån - fre
09:00 - 15:00

Våra tjänster på Helsingfors/Hilton Kalastaja.

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Välkommen till Sixt biluthyrning i Helsinki Hilton Kalastajatorppa. Vi ser fram emot att vara ditt första val när du behöver hyra bil i norra Helsinki. Vårt kontor i Helsinki eller Helsingfors som staden heter på svenska, ligger strax norr om centrum vid sjön Laajalahtis västra sida. Du kan enkelt ta dig till oss med kollektivtrafik. Det gör att det är enkelt och bekvämt för dig som är i behov av en hyrbil i Helsinki Hilton Kalastajatorppa att nå oss. Den närmsta spårvagnshållplatsen heter Tiilimäki eller Tegelbacken. Vårt företag har den största vagnparken i Europa med premiumbilar och ända sedan starten 1912 har vi erbjudit hyrbilar av de allra senaste modellerna till våra nöjda kunder. Vår önskan och ständiga strävan är att du ska hitta det fordon som passar för din resa, oavsett om du behöver en bil för en tjänsteresa i jobbet eller behöver en bekväm kombi för din familjesemester. Du kan bläddra bland våra möjliga fordonstyper på vår hemsida och se vad vi har att erbjuda. Vi kan tyvärr inte garantera en reservation för en viss bilmodell, du kan endast boka en specifik typ av fordonskategori.
Hyra bil i Helsinki Hilton Kalastajatorppa hos oss på Sixt är smidigt och enkelt

Hyra bil i Helsinki Hilton Kalastajatorppa hos oss på Sixt är smidigt och enkelt

Sixt kontor i Finlands huvudstad erbjuder generösa öppettider, god service och vi har flera bilmodeller som du kan välja mellan. Du har möjlighet att återlämna din hyrbil i Helsinki Hilton Kalastajatorppa dygnet runt - allt för din bekvämlighet. Till vilket ändamål behöver du hyra bil i Helsinki Hilton Kalastajatorppa? I vår stora vagnpark har vi till exempel smidiga personbilar, familjeanpassade kombibilar, snygga cabrioleter, praktiska 4x4 samt lastbilar. Du bokar med fördel direkt via vår hemsida. Det går naturligtvis även bra att kontakta oss via telefon när du vill boka en hyrbil. Visste du att du också kan boka när som helst och var som helst via din smartphone? Ladda ner Sixt app till din Iphone eller Android. Vi vill gärna göra din resa så smidig och bekväm som möjligt, därför kan du göra personliga tillval som gps och extra förare i samband med din bokning. Vi på kontoret ser fram emot att snart få ge dig nycklarna till din hyrbil i Helsinki Hilton Kalastajatorppa.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Helsingfors/Hilton Kalastaja.

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Helsingfors/Hilton Kalastaja.?
För att hyra en bil hos SIXT på Helsingfors/Hilton Kalastaja. så måste du vara minst 20 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Helsingfors/Hilton Kalastaja..
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Helsingfors/Hilton Kalastaja.?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.
Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.
Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.

Vanliga frågor om hyrbilar på Helsingfors/Hilton Kalastaja.

Kan jag boka en bil för en längre tid på Helsingfors/Hilton Kalastaja.?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Helsingfors/Hilton Kalastaja.?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?