Biluthyrning
Helsingfors/Hilton Kalastaja.
Fäll ihop
Finland // Helsinki // Helsingfors/Hilton Kalastaja.
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Helsingfors/Hilton Kalastaja.: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Kalastajatorpantie 1
  00330 Helsinki FI +358-201122500
 
Typ av kontor: Stad
GDS - Kod: HELC06
Öppettider
Må. - Fr.09:00 - 15:00
 
 Dygnet runt återlämning

Välkommen till Sixt biluthyrning i Helsinki Hilton Kalastajatorppa. Vi ser fram emot att vara ditt första val när du behöver hyra bil i norra Helsinki. Vårt kontor i Helsinki eller Helsingfors som staden heter på svenska, ligger strax norr om centrum vid sjön Laajalahtis västra sida. Du kan enkelt ta dig till oss med kollektivtrafik. Det gör att det är enkelt och bekvämt för dig som är i behov av en hyrbil i Helsinki Hilton Kalastajatorppa att nå oss. Den närmsta spårvagnshållplatsen heter Tiilimäki eller Tegelbacken. Vårt företag har den största vagnparken i Europa med premiumbilar och ända sedan starten 1912 har vi erbjudit hyrbilar av de allra senaste modellerna till våra nöjda kunder. Vår önskan och ständiga strävan är att du ska hitta det fordon som passar för din resa, oavsett om du behöver en bil för en tjänsteresa i jobbet eller behöver en bekväm kombi för din familjesemester. Du kan bläddra bland våra möjliga fordonstyper på vår hemsida och se vad vi har att erbjuda. Vi kan tyvärr inte garantera en reservation för en viss bilmodell, du kan endast boka en specifik typ av fordonskategori.

Hyra bil i Helsinki Hilton Kalastajatorppa hos oss på Sixt är smidigt och enkelt

Sixt kontor i Finlands huvudstad erbjuder generösa öppettider, god service och vi har flera bilmodeller som du kan välja mellan. Du har möjlighet att återlämna din hyrbil i Helsinki Hilton Kalastajatorppa dygnet runt - allt för din bekvämlighet. Till vilket ändamål behöver du hyra bil i Helsinki Hilton Kalastajatorppa? I vår stora vagnpark har vi till exempel smidiga personbilar, familjeanpassade kombibilar, snygga cabrioleter, praktiska 4x4 samt lastbilar. Du bokar med fördel direkt via vår hemsida. Det går naturligtvis även bra att kontakta oss via telefon när du vill boka en hyrbil. Visste du att du också kan boka när som helst och var som helst via din smartphone? Ladda ner Sixt app till din Iphone eller Android. Vi vill gärna göra din resa så smidig och bekväm som möjligt, därför kan du göra personliga tillval som gps och extra förare i samband med din bokning. Vi på kontoret ser fram emot att snart få ge dig nycklarna till din hyrbil i Helsinki Hilton Kalastajatorppa.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Fr.09:00 - 15:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Helsingfors/Hilton Kalastaja. HELC06 Kalastajatorpantie 1 00330 Helsinki 60.192572, 24.873219 +358-201122500

Sixtkontoret Helsingfors/Hilton Kalastaja. HELC06

Kalastajatorpantie 1
00330 Helsinki
 
Tel. +358-201122500

Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Retur är möjlig utanför öppettiderna.

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4
 • Lastbil
 • Dygnet runt återlämning

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service