Biluthyrning
Förenade Arabemiraten
Fäll ihop
Förenade Arabemiraten
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Förenade Arabemiraten Sixt Biluthyrning

Sixt är stolt över att kunna erbjuda biluthyrning i Förenade Arabemiraten. Med ett stort antal hyrkontor och Sixt omfattande fordonspark har vi ett passande fordon för dig, oavsett om du är här på en affärsresa eller om du semestrar i området. Vi erbjuder såväl lyx- som ekonomifordon när du ska hyra bil i Förenade Arabemiraten. Vill du lätt kunna ta dig runt i Emiraten står vår professionella och trevliga personal till din tjänst. Det är enkelt och smidigt att hyra bil i Förenade Arabemiraten.

Sixt biluthyrning i Foerenade-Arabemiraten

Vi erbjuder stora herrgårdsvagnar, lyxiga sedaner, robusta 4x4 och naturligtvis också ett urval av cabrioleter och sportbilar, för dig som vill känna dig som vägens kung i din hyrbil i Förenade Arabemiraten. Eftersom var och en av våra kunder är unik, erbjuder vi dessutom en rad tilläggstjänster. Planerar du att ge dig ut på en längre bilresa, kan du lägga till ytterligare förare för sin bokning, eller välja till vårt alternativ obegränsad körsträcka. Vill du vara säker på att hitta dit du ska utan att köra vilse kan det vara bra med satellitnavigering i din hyrbil, och reser du med små barn gäller samma sak en bilbarnstol när du ska hyra bil i Förenade Arabemiraten.

Körregler i Förenade Arabemiraten

Trafikreglerna i Förenade Arabemiraten liknar de som finns i Europa. Vägnätet håller högsta klass, bensinen är extremt billig med svenska mått och många kör motorstarka bilar. Kanske är det därför som många i landet kör så fort, var beredd på att släppa förbi bakomliggande bilar som verkar ha extremt bråttom dit de ska. Att köra alkoholpåverkad är förbjudet i alla länder, men var medveten om att myndigheterna är extra stränga vid överträdelser just här.

Vad man kan se med hyrbil i Förenade Arabemiraten

Vid Liwa-oasen i södra Dubai finns några av världens vackraste sanddyner. Enklast är att ta motorvägen E11 från Tarif. Moreeb och Tal Mireb är namnen på ett par av de mest imponerande dynerna. I Dubai finns shopping i världsklass, rena stränder och faktiskt även en av världens största innomhusskidbackar. Missa inte Abu Dhabis sex kilometer långa strandpromenad.

 
 

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service