Biluthyrning i Dubai

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Dubai

Enkelt att hyra bil i Dubai redan idag via vår hemsida

Enkelt att hyra bil i Dubai redan idag via vår hemsida

Den vackra och minst sagt spektakulära emirathuvudstaden Dubai lockar årligen tusentals turister. Många åker hit för att sola och bada på fantastiska konstgjorda stränder, andra för att shoppa och äta i lyxrestauranger. Om du ska besöka denna lyxiga stad är du varmt välkommen till vår biluthyrning i Dubai. Vi på Sixt har flera kontor i staden, bland annat vid flygplatsen Dubai Al Maktoum, då vid både terminal 1, 2 och 3. Du hittar oss även inne i staden. Från våra kontor kan du hyra bil i Dubai, något som ger dig många fördelar. Du kan enkelt ta dig runt med egen bil i staden och närliggande områden. Välj om du vill hyra en praktisk person- eller kombibil eller om du föredrar ett riktigt lyxigt fordon när du ändå är här. Vi har både sportbilar och cabrioleter. Våra 4x4-fordon är bra om du ska köra på mindre vägar och i mer svåråtkomlig terräng.För att hyra bil i Dubai på ett enkelt sätt kan du förhandsboka ett fordon via hemsidan. Här har du dessutom möjlighet att reservera ett fordon ur den bilgrupp du bokar. Din hyrbil i Dubai kan du också utrusta med diverse extratjänster, ett tips om du vill göra bilen bekvämare. Några av våra populära tjänster är navigator och att registrera en extra förare till bilen. På så vis kan du och din partner dela upp körsträckorna sinsemellan. Beroende på vilken biluthyrning i Dubai du bokar hos kan extratjänsterna ibland skilja sig åt.
Gott om sevärdheter i Dubai

Gott om sevärdheter i Dubai

När du reser till Förenade Arabemiraten kan du räkna med att ha fullt upp. Här, i Dubai, finns hur många sevärdheter och spännande platser att besöka som helst. Ett måste när du är här är givetvis att åka upp i världens högsta byggnad, Burj Khalifa. Denna vindlande höga skyskrapa sträcker sig 828 meter upp i luften. För dig som vill roa dig med shopping i världsklass ligger Dubai Mall inte långt från vårt kontor. Vi på Sixt hoppas att du får en underbar resa med en hyrbil i Dubai!
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Dubai
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Dubai?
För att hyra en bil hos SIXT på Dubai så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Dubai.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Dubai?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Dubai. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 1959 omdömen
Överlämningen av bilen
(4,6)
Vägen till Sixt
(4,5)
Bilen
(4,4)

Vanliga frågor om hyrbilar i Dubai

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Dubai?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Dubai?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Dubai?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?