Biluthyrning i Förenade Arabemiraten

 

Utgå ifrån någon av dessa platser i Förenade Arabemiraten

Upptäck Förenade Arabemiraten

Sixt biluthyrning i Foerenade-Arabemiraten

Sixt biluthyrning i Foerenade-Arabemiraten

Sixt är stolt över att kunna erbjuda biluthyrning i Förenade Arabemiraten. Med ett stort antal hyrkontor och Sixt omfattande fordonspark har vi ett passande fordon för dig, oavsett om du är här på en affärsresa eller om du semestrar i området. Vi erbjuder såväl lyx- som ekonomifordon när du ska hyra bil i Förenade Arabemiraten. Vill du lätt kunna ta dig runt i Emiraten står vår professionella och trevliga personal till din tjänst. Det är enkelt och smidigt att hyra bil i Förenade Arabemiraten. Vi erbjuder stora herrgårdsvagnar, lyxiga sedaner, robusta 4x4 och naturligtvis också ett urval av cabrioleter och sportbilar, för dig som vill känna dig som vägens kung i din hyrbil i Förenade Arabemiraten. Eftersom var och en av våra kunder är unik, erbjuder vi dessutom en rad tilläggstjänster. Planerar du att ge dig ut på en längre bilresa, kan du lägga till ytterligare förare för sin bokning, eller välja till vårt alternativ obegränsad körsträcka. Vill du vara säker på att hitta dit du ska utan att köra vilse kan det vara bra med satellitnavigering i din hyrbil, och reser du med små barn gäller samma sak en bilbarnstol när du ska hyra bil i Förenade Arabemiraten.
Körregler i Förenade Arabemiraten

Körregler i Förenade Arabemiraten

Trafikreglerna i Förenade Arabemiraten liknar de som finns i Europa. Vägnätet håller högsta klass, bensinen är extremt billig med svenska mått och många kör motorstarka bilar. Kanske är det därför som många i landet kör så fort, var beredd på att släppa förbi bakomliggande bilar som verkar ha extremt bråttom dit de ska. Att köra alkoholpåverkad är förbjudet i alla länder, men var medveten om att myndigheterna är extra stränga vid överträdelser just här.
Vad man kan se med hyrbil i Förenade Arabemiraten

Vad man kan se med hyrbil i Förenade Arabemiraten

Vid Liwa-oasen i södra Dubai finns några av världens vackraste sanddyner. Enklast är att ta motorvägen E11 från Tarif. Moreeb och Tal Mireb är namnen på ett par av de mest imponerande dynerna. I Dubai finns shopping i världsklass, rena stränder och faktiskt även en av världens största innomhusskidbackar. Missa inte Abu Dhabis sex kilometer långa strandpromenad.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Förenade Arabemiraten

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Förenade Arabemiraten?
För att hyra en bil hos SIXT på Förenade Arabemiraten så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Förenade Arabemiraten.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil i Förenade Arabemiraten?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,2
En sammanställning av 2660 omdömen
Bilen
(4,4)
Överlämningen av bilen
(4,4)
Vägen till Sixt
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz V250 8-Seats Model 2023 Aut.
Mercedes-Benz V250 8-Seats Model 2023 Aut.
Nissan Patrol SE Platinum City 4X4 8-Seats Aut.
Nissan Patrol SE Platinum City 4X4 8-Seats Aut.
Mercedes-Benz EQE 350+ Aut. (100% Electric)
Mercedes-Benz EQE 350+ Aut. (100% Electric)

Vanliga frågor om hyrbilar i Förenade Arabemiraten

Kan jag boka en bil för en längre tid i Förenade Arabemiraten?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Förenade Arabemiraten?

Utforska våra uthyrningskontor i Förenade Arabemiraten

Visa mer

Här hittar du oss på flygplatserna i Förenade Arabemiraten

Visa mer