Biluthyrning
Alexandroupoli
Fäll ihop
Grekland // Alexandroupoli
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Alexandroupoli: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du semestra i den vackra hamnstaden Alexandroupolis? I så fall är du varmt välkommen till vårt Sixt-kontor. Vår biluthyrning i Alexandroupolis hittar du lätt, vi finns alldeles bredvid flygplatsen Alexandroupolis International Airport och ett stenkast från stranden. Med vår hjälp kan du få en ännu bättre bilburen vistelse i Grekland. Vårt kontor i staden tillhandahåller prisvärda person- och kombibilar från vår ekonomiklass. Du kan även hyra en lyxbil i form av sportbilar, cabrioleter eller 4x4-fordon. Välj ut en bil på nätet via hemsidan och se till att förboka så är du garanterad ett fordon från den bilgrupp du vill ha.

  • Inget kontor hittades i staden

Skräddarsy din hyrbil från Alexandroupolis

Något av det bästa med att hyra bil i Alexandroupolis från oss på Sixt är det stora utbudet av fordonsgrupper, men det är inte den enda fördelen. När du förhandsbokar din bil på nätet kan du dessutom lägga till mängder av smarta och användbara extratjänster. För dig som är på sol- och badsemester med familjen kan vi starkt rekommendera att applicera en navigator till din hyrbil i Alexandroupolis. Då slipper du köra fel med otåliga barn i baksätet. Lägg även till bilbarnstol i rätt storlek om du reser med mindre barn. För vissa premiumbilar behöver du vara minst 25 år för att kunna hyra, men vi har även många alternativ för dig som är 21 år. Kom även ihåg att du inte kan boka en enskild bilmodell när du reserverar bil på nätet.

Mytomspunna, vackra och vänliga Grekland

Att Alexandroupolis och andra grekiska städer har mycket att erbjuda sina besökare råder det inga tvivel om. Här finns både spännande kultur och historia. Genom att hyra bil i Alexandroupolis kan du besöka Historical Museum of Alexandroupolis, ett museum där du kan ta del av stadens historia. Hit kör du på cirka 10 minuter från vår biluthyrning i Alexandroupolis. Väl i denna del av Europa måste du såklart även upptäcka de vackra stränderna. Alexandroupolis erbjuder många guldkorn, bland annat storfavoriten Kokkina Vrachia Beach, en sandstrand belägen endast en halvmil från vårt kontor. Hinn med ännu mer på din resa genom att köra din egen hyrbil i Alexandroupolis!

 
 

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service