Biluthyrning i Grekland

 

Utgå ifrån någon av dessa platser i Grekland

Mest populära bilarna i Grekland

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Aten Internationella Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Upptäck Grekland

Sixt biluthyrning i Grekland

Sixt biluthyrning i Grekland

Ta del av så mycket som möjligt under din vistelse i landet genom att hyra bil i Grekland hos oss. Vi ser fram emot att guida dig genom en omfattande fordonspark. Här finns bilar att välja på som passar alla plånböcker i klasserna lyxbil och ekonomi. Vi har personbilar och sportbilar som 4x4 och cabriolet. Därför spelar det ingen roll om du reser i jobbet eller nöje - vi matchar dig med det fordon som lämpar sig för ditt ändamål i landet. På Sixt vill vi kunna erbjuda en individuell resa och kan därför tillgodose våra kunder med olikka tillägg. Om ni är en familj som vill hyra bil i Grekland med små barn har vi givetvis bilbarnstolar. För grupper och kompisgäng är det skönt att kunna lägga till en extra förare för avlastning längs vägen. Är det första gången du kör i Grekland? Ingen fara, vi har även extratjänsten satellitnavigering som hjälper dig att hitta på vägarna. Hör med oss på vår lokala biluthyrning i Grekland och ta reda på vad vi har just här. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hyra bil i Grekland!
Körregler i landet

Körregler i landet

När man vistas i ett annat land är det bra att ha i åtanke att körregler skiljer sig åt mellan länder. När man kör med hyrbil i Grekland finns det förordningar som vi inte har hemma, och därför har vi på Sixt listat några punkter som är bra att tänka på.
- Vid ogiltig parkering kan polisen ta bort registreringsskylten från bilen
I Grekland kör man på höger sida av vägen
Vad man kan se med hyrbil i Grekland

Vad man kan se med hyrbil i Grekland

Detta är ett varierat land med en omfattade och pittoresk landsbygd såväl som urbana stadskärnor. Vad vill du upptäcka under din vistelse här? Med en hyrbil färdas du enkelt mellan de olika delarna i landet. Här finns även omfattande möjligheter till sol och bad längs fantastiska kuststräckor. Ta bilen till de bästa platserna under dagen för att sedan avnjuta välsmakande måltider i city på kvällen. Sevärdheter och attraktioner finns det gott om - låt bilen ta dig till allt som finns att se!
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Grekland

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Grekland?
För att hyra en bil hos SIXT på Grekland så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Grekland.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil i Grekland?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 7303 omdömen
Vägen till Sixt
(4,8)
Återlämningen av bilen
(4,8)
Överlämningen av bilen
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar i Grekland

Kan jag boka en bil för en längre tid i Grekland?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Grekland?