Biluthyrning på Mykonos Flygplats

 

Mest populära bilarna i Mykonos Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Mykonos Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Mykonos Flygplats

Adress

Arrival Hall, 846 00 Mykonos, Grekland
Mer information

Kontorstider

mån - sön
08:00 - 23:00
Helgdagar
08:00 - 23:00

Våra tjänster på Mykonos Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Biluthyrning på Mykonos Flygplats gör det enkelt att hyra bil direkt när du har landat i semesterparadiset. Sixt har ett brett sortiment och erbjuder allt från standardbilar till kombi- och sportbilar. Letar du efter det lilla extra på din semester finns givetvis även cabrioleter och 4x4 för den rätta känslan med vinden i håret och kraft på vägen. Genom att hyra bil på Mykonos Flygplats tar du dig snabbt och enkelt vart du vill på ön. Du hittar Sixt Biluthyrning på Mykonos Flygplats i ankomsthallen dit du kommer när du har landat.
Flygplats Mykonos - JMK

Flygplats Mykonos - JMK

Bara några kilometer utanför staden Mykonos ligger flygplatsen som både har utrikestrafik och flygningar inom Grekland. Trots att den grekiska övärlden är mycket populär bland charterturister är det lätt att navigera på den trots allt relativt lilla flygplatsen och du hittar snabbt och smidigt din hyrbil på Mykonos Flygplats.
Upptäck Mykonos

Upptäck Mykonos

Mykonos ligger i ögruppen Kykladerna och har verkligen allt en soltörstande turist kan önska. Pittoreska hus som med kritvita fasader biter sig fast mot bergssidorna, speglar sig i det klarblå vattnet och lapar sol. Stillsamma gränder och fartfyllda nätter som fylls av musik och glada skratt. Sedan finns givetvis också det så många söker och längtar efter - alla de fantastiska stränderna! Genom att hyra bil på Mykonos Flygplats är det enkelt att hitta din egen pärla i det stora utbudet av populära stränder. Glöm heller inte bort att njuta av det ljuvliga lokala köket i det digra utbudet av restauranger som du hittar både i badorterna och i städerna. Att hyra bil på Mykonos Flygplats är ett smart sätt att få gott om tid att njuta och ta det lugnt på semestern samtidigt som du har möjlighet att upptäcka mycket även utanför de vanliga turiststråken.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Mykonos Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Mykonos Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Mykonos Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Mykonos Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Mykonos Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 266 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Överlämningen av bilen
(4,7)
På Sixt-kontoret
(4,6)

Vanliga frågor om hyrbilar på Mykonos Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Mykonos Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Mykonos Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Mykonos Flygplats

Visa mer