Biluthyrning i Crete

 

Mest populära bilarna i Crete

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Kreta Heraklion Flygplats, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Crete

Med hyrbil i Crete

Med hyrbil i Crete

Hyrbilsleverantören Sixt erbjuder en omfattande hyrbilsflotta med prisvänliga fordon i kategorierna 4x4, ekonomi, cabriolet, lyxbil och även minibuss vid Biluthyrning Crete. Vilket ärende du än är ute i och oavsett om du reser i affärer, i mindre grupp eller turistar ihop med hela din familj finns alltid en hyrbil som motsvarar dina önskemål och behov när du väljer att hyra bil i Crete. Sixt strävan handlar om att tillfredsställa alla kunders olika behov av hyrbilar och biluthyrningstjänster. När du vill försäkra dig om att resa ännu bekvämare kan ditt Sixtkontor dessutom erbjuda tilläggstjänster till ditt hyrda fordon. Det kan, beroende på vilket hyrbilskontor du väljer att anlita exempelvis röra sig om barnstolar för de små, försäkring, obegränsad körsträcka samt satellitnavigering och ett hyrbilpaket för förare under 25. Ta gärna själv reda på vilka lokala erbjudanden som gäller för den plats du ska resa till. Vänligen notera att ditt hyrbilskontor inte kan lämna några garantier för specifika bilmodeller, då detta endast gäller för vissa hyrbilskategorier.
Hyra bil i Crete - Saker att uppleva

Hyra bil i Crete - Saker att uppleva

Med hyrbil från Biluthyrning Crete i Grekland kan du åka runt på denna fantastiska grekiska ö i Medelhavet utan att behöva riskera att missa något av allt det som bjuds och absolut bör upplevas. Missa inte utsikten från Faistos, staden Knossos eller den magnifika Samariaravinen. Med en hyrbil från Crete kan du glädja barnen med en dagsutflykt till Aquaworld Aquarium i Chersonisos och dig själv med ett besök på den mysiga vingården Manousakis och utomhusmuseet Lychnostatis Open Air Museum i Chersonisos där besökaren får uppleva platsens kulturarv, historia, natur och traditioner. Genom att hyra bil i Crete hinner du med massor av spännande upplevelser som endast ligger en kort bilresa bort, så låt äventyret börja direkt!
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Crete

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Crete?
För att hyra en bil hos SIXT på Crete så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Crete.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Crete?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Crete. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 1437 omdömen
Återlämningen av bilen
(4,8)
Överlämningen av bilen
(4,6)
Vägen till Sixt
(4,5)

Vanliga frågor om hyrbilar i Crete

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Crete?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Crete?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Crete?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?