Biluthyrning på Kreta Heraklion Flygplats

 

Mest populära bilarna i Kreta Heraklion Flygplats

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Kreta Heraklion Flygplats, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Kreta Heraklion Flygplats

Adress

Kazantzakis Airport, 715 00 Heraklion, Grekland
Mer information

Kontorstider

mån - sön
00:00 - 00:30 07:00 - 00:00
Helgdagar
00:00 - 00:30 07:00 - 00:00

Våra tjänster på Kreta Heraklion Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Äntligen landat i Grekland? Att boka ett hyrfordon som du hämtar upp direkt efter ankomst på Kreta Heraklion flygplats är både enkelt och prisvärt. På Sixt finns många olika tillgängliga bilmodeller att välja bland. Välj till exempel en personbil eller en kombilbil. Eller varför inte fortsätta resan på den soliga ön i en 4x4 eller en sportbil? Det är även möjligt att göra en rad olika typer av tillval på vår biluthyrning på Kreta Heraklion flygplats. Med dessa tilläggstjänser är det möjligt att skräddarsy resan. Att hyra bil på Kreta Heraklion flygplats har aldrig andra ord aldrig varit enklare.
Hyra bil Kreta Heraklion flygplats

Hyra bil Kreta Heraklion flygplats

Flygplats Heraklion, IATA HER, eller Nikos Kazantzakis flygplats som den också kallas är Kretas största flygplats tillika landets näst största flygplats. Vi på Sixt biluthyrning Kreta Heraklion flygplats ser till att du som är flygresenär snabbt kan påbörja din bilresa här på Kreata. Från vårt Sixt kontor på Kreta Heraklion flygplats har du nära ut på de stora vägarna. Besök vår webbokning för att hyra bil på Kreta Heraklion flygplats. Med en egen hyrbil från Kreta Heraklion flygplats är du redo att upptäcka allt som landet har att erbjuda.
Stränder och pittoreska städer

Stränder och pittoreska städer

Vacker natur, pittoreska byar och romantiska gränder. Kreta har mycket att erbjuda och här finns alltid något nytt att upptäcka. Med en egen semesterbil kommer du snart hitta dina egna pärlor på den vackra grekiska ön. Stranden Elafonissi är något alldeles extra och den har kallats för en av Europas allra vackraste stränder. På Kreta finns allt från lugna stränder till badorter som bjuder på nöje och partyliv. I staden Chania upplever du myllrande stadsliv men missa inte heller stadens gamla delar. Även staden Agios Nikolaos på den nordöstra delen av ön är väl värd ett besök och här hittar du ett stort utbud av kaféer och tavernor.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Kreta Heraklion Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Kreta Heraklion Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Kreta Heraklion Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Kreta Heraklion Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Kreta Heraklion Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 925 omdömen
Överlämningen av bilen
(4,7)
Återlämningen av bilen
(4,7)
Vägen till Sixt
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar på Kreta Heraklion Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Kreta Heraklion Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Kreta Heraklion Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Kreta Heraklion Flygplats

Visa mer