Biluthyrning på Kreta Chania Flygplats

 

Mest populära bilarna i Kreta Chania Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Kreta Chania Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Kreta Chania Flygplats

Adress

Arrival Hall, 731 00 Chania, Grekland
Mer information

Kontorstider

mån - sön
07:00 - 00:00
Helgdagar
07:00 - 00:00

Våra tjänster på Kreta Chania Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt biluthyrning kan erbjuda ett brett sortiment av biluthyrningstjänster vid Kreta Chania flygplats. Med Sixt kan du hyra lyxbilar till ekonomiska priser på Kreta. Välj en bilmodell från vår omfattande fordonspark som passar dina behov under din vistelse på Kreta. Vi kan erbjuda modeller ur kategorierna personbilar, kombibilar, sportbilar, cabrioleter och 4x4. Därtill kan du välja ur vårt stora utbud av tilläggstjänster, beroende på vilken bilmodell som har fallit dig i smaken. Att hyra bil på Kreta Chania flygplats går lätt och smidigt.
Hämta din hyrbil på Kreta Chania flygplats

Hämta din hyrbil på Kreta Chania flygplats

Kreta Chania flygplats, även känd som Daskalogiannis-flygplatsen ligger på halvön Akrotiri, 14 kilometer nordost om Chania. Den officiella förkortningen för flygplatsen är CHQ. Vår flygplats i Chania servar inte bara staden utan är också där turister på väg till västra Kretas många turistorter landar. Sixt biluthyrning på Kreta Chania flygplats befinner sig i ankomsthallen. Har du varit förutseende och bokat en hyrbil över internet eller via telefon så kommer våra medarbetare att stå beredda att lämna över bilnycklarna. Att hyra bil på Kreta Chania flygplats går snabbt och enkelt.
Upptäck Chania och Kreta med din hyrbil

Upptäck Chania och Kreta med din hyrbil

Chania är Kretas näst största stad, och var länge öns huvudstad, innan den funktionen övertogs av Heraklion 1971. Chanias gamla stad, med dess venetianska hamn, räknas som en av Kretas vackraste bebyggelser. Gamla stans centrala del, Kasteli, sägs ha varit bebodd åtminstone sedan bronsåldern. Missa inte Eleftherios Venizelos-torget med dess myllrande folkliv. Vid hamnen östra ända befinner sig det minaretliknande fyrtornet Faros, ett namn som betyder just fyr på grekiska. En stor fördel med att hyra bil på Kreta Chania flygplats är att det är enkelt att ta sig till någon av Kretas många fina stränder. Balos, Falassarna och Elafonissi i närheten av Chania räknas som några av öns bästa.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Kreta Chania Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Kreta Chania Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Kreta Chania Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Kreta Chania Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Kreta Chania Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 483 omdömen
Vägen till Sixt
(4,9)
Återlämningen av bilen
(4,8)
På Sixt-kontoret
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar på Kreta Chania Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Kreta Chania Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Kreta Chania Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Kreta Chania Flygplats

Visa mer