Biluthyrning på Kalamata Flygplats

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Vägbeskrivning till Kalamata Flygplats kontoret

Adress

Arrival Hall, 241 00 Kalamata, Grekland
Mer information

Kontorstider

Helgdagar
08:30 - 15:30

Våra tjänster hos Kalamata Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Biluthyrning på Kalamata flygplats (KLX) ger dig ett stort utbud av hyrbilar från Nissan, Renault, Volkswagen, Peugeot, Audi, Mercedes och BMW. Lägligt placerat i flygplatsens ankomsthall får du snabbt tillgång till din hyrbil, vilken tid på dygnet du än anländer. På Sixt kan du hyra din bil på Kalamata Flygplats inom kategorierna sport, ekonomi, 4x4, cabriolet, lyxbil och minivan, allt utifrån dina körbehov och din plånbok. Förutom att hyra en bil som passar just dig och kan du dessutom välja till fler tjänster såsom försäkring, ansvarsfrihet och extra mil. Med en hyrbil från Kalamata Flygplats blir det enkelt för dig att ta dig till staden och alla andra fantastiska destinationer i regionen.
Hyrbil från ”Captain Vassilis Constantakopoulos”

Hyrbil från ”Captain Vassilis Constantakopoulos”

Cirka en mil väster om centrum ligger flygplats Kalamata eller ”Captain Vassilis Constantakopoulos”, som den också kallas. Det är en relativt liten flygplats, som framför allt trafikeras av charterflyg på sommaren. Kalamata är huvudstad i regionen Messenien, som är full av härliga stränder, kultur och äventyr. Med en hyrbil från Sixt Biluthyrning från Kalamata flygplats tar du dig snabbt och lätt runt på din destination i Grekland.
Se det bästa av Kalamata Genom att hyra en bil på Kalamata Flygplats kan du köra till huvudstaden, som erbjuder en avslappnad kombination av stads- och strandliv. Staden erbjuder en rik kultur med vackra gamla byggnader, slott, museum, små butiker längs gatorna och gott om caféer och barer. Nära centrum ligger en klapperstensstrand, som på helgerna fylls av folk från Aten. Regionen har också många vackra sandstränder att bjuda på, till exempel vid byarna Kardamilii och Stoupa, som ligger ungefär fyra mil från Kalamata. Många tillfällen till att utöva vattensporter, såsom kajak, segling och dykning finns också i området. Genom att hyra en bil på Kalamata Flygplats kan du dessutom ta dig till platser som den vilda, skogsklädda bergskedjan Taygetos i norr. Eller varför inte besöka antika Messenien, resterna av en stor antik stad, som är åtminstone lika stor som Olympia och Epidavros?
Show more
Bra att veta när du hyr bil på Kalamata Flygplats
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Kalamata Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Kalamata Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Kalamata Flygplats?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Kalamata Flygplats genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor
Kundrecensioner och feedback
4,8
En sammanställning av 102 omdömen
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
Överlämning av fordon
(5,0)
Lämna tillbaka fordon
(4,9)
Vanliga frågor om hyrbilar på Kalamata Flygplats
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Kalamata Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Kalamata Flygplats

    Visa mer