Biluthyrning på Korfu Flygplats

 

Mest populära bilarna i Korfu Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Korfu Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Korfu Flygplats

Adress

Arrival Hall, 491 00 Corfu, Grekland
Mer information

Kontorstider

mån - sön
08:00 - 21:00
Helgdagar
08:00 - 21:00

Våra tjänster på Korfu Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Ska du på en solig semesterresa till Grekland? Ett enkel och prisvärd lösning är att reservera ett fordon som du hämtar upp direkt efter din ankomst på Korfu flygplats. Du som flygresenär kan alltid välja mellan en rad olika modeller på Sixt. Välj till att boka en personbil eller en större kombibil. Sportbilar, cabrioleter och 4x4 från de främsta premiummärkena erbjuds också. Dessutom kan du också göra en rad olika sorter av tilläggstjänser på vår biluthyrning på Korfu flygplats. Vi har adderat tillvalsfunktionerna för att du alltid ska kunna skapa en lösning anpassad efter dina körbehov. Det är med andra ord ett väldigt smart val att hyra bil på Korfu flygplats.
Hyra bil Korfu Flygplats

Hyra bil Korfu Flygplats

Flygplats Corfu, IATA CFU, erbjuder så väl reguljär- som charterflyg till en rad europeiska städer. Flygplatsen är belägen cirka tre kilometer söder om Korfu stad. Pontikonisi ligger bara en halv kilometer bort. Vi på Sixt biluthyrning Korfu flygplats ser till att du som är resenär snabbt kan påbörja din färd i landet. Från vårt kontor på Korfu flygplats, som ligger i anslutning till ankomsthallen, har du nära ut på de vägarna på ön. För att hyra bil på Korfu flygplats besöker du vår webbokning eller hör av dig till oss på Sixt via telefon. En hyrbil från Korfu flygplats ger dig stor valfrihet att lägga upp resan i landet precis så som du vill.
Natur och hav

Natur och hav

Korfu är en av landets allra grönaste öar. Ta semesterbilen och res runt på ön och ta del av allt som den har att erbjuda. Stränderna är många, vilken blir din favorit? Om de reser till västkusten kan du se fram emot breda sandstränder och ett turkostblått hav. Östkusten lockar med långa, vackra stenstränder. Många kommer även till den populära ön för att ägna sig åt golf och dykning.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Korfu Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Korfu Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Korfu Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Korfu Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Korfu Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 354 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Återlämningen av bilen
(4,8)
Överlämningen av bilen
(4,5)

Vanliga frågor om hyrbilar på Korfu Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Korfu Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Korfu Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Korfu Flygplats

    Visa mer