Biluthyrning på Aten Internationella Flygplats

 

Mest populära bilarna i Aten Internationella Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Aten Internationella Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Aten Internationella Flygplats

Adress

El. Venizelos, 190 04 Athens, Grekland
Mer information

Kontorstider

mån - sön
00:00 - 00:00
Helgdagar
00:00 - 00:00

Våra tjänster på Aten Internationella Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt biluthyrning på Aten flygplats erbjuder ett brett sortiment av biluthyrningstjänster. Med Sixt kan du få hyra lyxbilar till ekonomiska priser i Aten. Välj mellan hyrbilskategorierna personbilar, kombibilar, sportbilar, cabrioleter och 4x4. Vi kan också erbjuda ett stort antal tilläggstjänster så som gps och barnstolar, beroende på bilmodell. Att hyra bil på Aten flygplats är ett utmärkt sätt att inleda din vistelse i området.
Hämta din hyrbil på Aten flygplats

Hämta din hyrbil på Aten flygplats

Aten-Elefthérios Venizélos flygplats, med den officiella förkortningen AIA, invigdes 2001. Vår flygplats i Athens, som Aten heter på engelska, ligger i Spata, 20 kilometer öster om Atens centrum. Att hyra bil på Aten flygplats går enkelt och smidigt. Sixt befinner sig i huvudterminalens ankomsthall. Vi ser fram emot att få överlämna nycklarna till din hyrbil.
Upptäck Aten med omnejd med din hyrbil

Upptäck Aten med omnejd med din hyrbil

Ungefär 40 procent av Greklands befolkning bor i Atens storstadsområde, vilket märks i myllret av människor på många ställen i staden. Atens mest kända turistmål är tveklöst Akropolis, belägen på en kulle mitt i staden. Dess mest berömda byggnad är Parthenontemplet, som började byggas år 447 före Kristus. Templet var tillägnat gudinnan Pallas Athena, som tack för hennes hennes beskydd av staden under de persiska krigen. Missa inte heller stadsdelen Plaka, det äldsta området i Aten som fortfarande är bebott. Att strosa omkring i Plakas många småbutiker och besöka någon av dess många tavernor är ett populärt nöje bland såväl turister som lokalbor. Den som har valt att hyra bil vid Aten flygplats tar sig även enkelt till hamnstaden Pireus, 12 kilometer söder om Atens centrum. Förutom att Pireus är vackert i sig är det också platsen där det avgår bilfärjor till många av de grekiska öarna. Pireus är också hemort för det framgångsrika fotbollslaget Olympiakos.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Aten Internationella Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Aten Internationella Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Aten Internationella Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Aten Internationella Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Aten Internationella Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 2124 omdömen
Återlämningen av bilen
(4,8)
Vägen till Sixt
(4,8)
Överlämningen av bilen
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar på Aten Internationella Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Aten Internationella Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Aten Internationella Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Aten Internationella Flygplats

Visa mer