Biluthyrning på Aten

 

Mest populära bilarna i Aten

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Aten, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Aten

Adress

Syngrou Avenue 11/Lempesi, 117 43 Athens, Grekland
Mer information

Kontorstider

mån - sön
08:00 - 21:00
Helgdagar
08:00 - 21:00

Våra tjänster på Aten

Praktiskt att hyra bil i Aten City från Sixt

Praktiskt att hyra bil i Aten City från Sixt

Välkommen till Sixt biluthyrning mitt i Aten City. Här har du möjligheten att boka en bekväm och funktionell bil när du vill utforska Greklands huvudstad. Tack vare vårt kontors centrala läge kan du snabbt och enkelt besöka oss när du anländer i Aten. För dig som vill hyra bil i Aten City har vi många olika fordonstyper att välja bland. Beroende på om du reser med familjen eller ensam har vi både rymliga person- och kombibilar samt 4x4-fordon. På vårt kontor i Aten kan du även hyra lyxiga sportbilar och cabrioleter, något som är riktigt kul att köra i varma Aten.
Bekväm stadskörning med en hyrbil i Aten City

Bekväm stadskörning med en hyrbil i Aten City

Aten är en välkänd stad för många och anses vara en mytomspunnen plats med mycket historia. För att hinna med att utforska så många antika byggnader och historiska sevärdheter som möjligt är det väldigt smidigt att kunna hyra bil i Aten City. För att din hyrbil i Aten City ska möta dina behov kan du utrusta bilen med extra tillval. Skadeförsäkring, navigator och bilbarnstolar är endast några av tillvalen du kan göra när du hyr bil hos oss på Sixt. Med en hyrbil i Aten City kan du snabbt köra från den ena sevärdheten till den andra. Kom ihåg att njuta av några salta bad också. Även om Aten City inte ligger precis vid stranden kan du på endast 30 till 40 minuter köra ut till den exklusiva kustorten Vouliagmeni. Här finns mängder av vita stränder med turkost, kristallklart vatten. Tänk på att vi inte kan garantera specifika bilmodeller utan bara reserverar en motsvarande bil från ditt val av bilkategori när du bokar online eller ringer in till kontoret. Varmt välkommen till Aten!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Aten

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Aten?
För att hyra en bil hos SIXT på Aten så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Aten.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Aten?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 727 omdömen
Vägen till Sixt
(4,8)
Överlämningen av bilen
(4,8)
Återlämningen av bilen
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar på Aten

Kan jag boka en bil för en längre tid på Aten?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Aten?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?