Biluthyrning
Kalamata Flygplats
Fäll ihop
Grekland // Kalamata // Kalamata Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Kalamata Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Arrival Hall
  241 00 Kalamata GR +30-2721069616
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: KLX
Öppettider
Må. - Sö.08:00 - 21:00
Helgdag08:00 - 21:00
 
 

Sixt Biluthyrning på Kalamata flygplats (KLX) ger dig ett stort utbud av hyrbilar från Nissan, Renault, Volkswagen, Peugeot, Audi, Mercedes och BMW. Lägligt placerat i flygplatsens ankomsthall får du snabbt tillgång till din hyrbil, vilken tid på dygnet du än anländer. På Sixt kan du hyra din bil på Kalamata Flygplats inom kategorierna sport, ekonomi, 4x4, cabriolet, lyxbil och minivan, allt utifrån dina körbehov och din plånbok. Förutom att hyra en bil som passar just dig och kan du dessutom välja till fler tjänster såsom försäkring, ansvarsfrihet och extra mil. Med en hyrbil från Kalamata Flygplats blir det enkelt för dig att ta dig till staden och alla andra fantastiska destinationer i regionen.

Hyrbil från ”Captain Vassilis Constantakopoulos”

Cirka en mil väster om centrum ligger flygplats Kalamata eller ”Captain Vassilis Constantakopoulos”, som den också kallas. Det är en relativt liten flygplats, som framför allt trafikeras av charterflyg på sommaren. Kalamata är huvudstad i regionen Messenien, som är full av härliga stränder, kultur och äventyr. Med en hyrbil från Sixt Biluthyrning från Kalamata flygplats tar du dig snabbt och lätt runt på din destination i Grekland.

Se det bästa av Kalamata

Genom att hyra en bil på Kalamata Flygplats kan du köra till huvudstaden, som erbjuder en avslappnad kombination av stads- och strandliv. Staden erbjuder en rik kultur med vackra gamla byggnader, slott, museum, små butiker längs gatorna och gott om caféer och barer. Nära centrum ligger en klapperstensstrand, som på helgerna fylls av folk från Aten. Regionen har också många vackra sandstränder att bjuda på, till exempel vid byarna Kardamilii och Stoupa, som ligger ungefär fyra mil från Kalamata. Många tillfällen till att utöva vattensporter, såsom kajak, segling och dykning finns också i området. Genom att hyra en bil på Kalamata Flygplats kan du dessutom ta dig till platser som den vilda, skogsklädda bergskedjan Taygetos i norr. Eller varför inte besöka antika Messenien, resterna av en stor antik stad, som är åtminstone lika stor som Olympia och Epidavros?

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.08:00 - 21:00
Helgdag08:00 - 21:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Kalamata Flygplats KLX Arrival Hall 241 00 Kalamata 37.068440, 22.025645 +30-2721069616

Sixtkontoret Kalamata Flygplats KLX

Arrival Hall
241 00 Kalamata
 
Tel. +30-2721069616

Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Upphämtning är möjlig utanför öppettiderna. Retur är möjlig utanför öppettiderna.

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service