Biluthyrning
Kos
Fäll ihop
Grekland // Kos
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Kos: Sixt biluthyrning online-bokning

Den grekiska ön Kos är en av de mest populära i hela landet. När du har en hyrbil på Kos kan du enkelt köra till alla sevärdheter på ön. Låt oss på Sixt hjälpa dig hitta ett passande fordon för din vistelse här. Vi erbjuder bilar från både ekonomi- och premiumklass. Våra smidiga personbilar, kombibilar och 4x4-bilar klarar av de flesta utmaningar. Söker du en bekväm lyxbil kan du välja bland våra sportbilar och cabrioleter. Du hittar enkelt en passande bil från vår fordonsflotta genom att använda hemsidan.

 
 • Kos Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Arrival Hall
  853 02 Kos

  Må. - Sö.08:00 - 21:30
  Helgdag08:00 - 21:30

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

 • Kos Hamn

  Sixt Biluthyrning
  Akti Miaouli street
  85300 Kos

  Må. - Sö.08:00 - 20:00
  Helgdag08:00 - 20:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixt biluthyrning på Kos ger möjlighet att utforska hela ön

Kos är en av de vackraste platserna i Grekland. Eftersom ön dessutom inte är särskilt stor kan du köra från den ena sidan till den andra på bara en timme. Upptäck på egen hand varför så många återkommer till denna populära ö genom att hyra bil på Kos. Du kan anpassa din bil med hjälp av våra tillvalstjänster. Utöka bilens försäkring och skydd, lägg till en bekväm och säker bilbarnstol eller installera en navigator till bilen. På hemsidan har vi många fler extratjänster som du kan välja mellan. Vi bjuder på obegränsade fria kilometer när din bokning sträcker sig längre än en dag. Att hyra bil på Kos går snabbt och smidigt när du bokar online. Tänk på att vi inte garanterar specifika bilar utan endast en bil från den önskade fordonskategorin.

Besök sevärdheterna på den grekiska paradisön med en egen hyrbil

Det finns otaliga sevärdheter, historiska platser och soliga stränder att besöka när du besöker Kos och Grekland. Genom att hyra bil kan du även köra till flera stränder. Oavsett om du söker en strand med spännande vågor eller en grund strand med en lugn atmosfär kan du hitta det här. Några av de mest populära stränderna är Lambi, Karnagio och Psalidi. Varmt välkommen vill vår biluthyrning på Kos. Vi ser till att du får nycklarna till en bil som passar din resa utmärkt.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service