Biluthyrning
Lefkada
Fäll ihop
Grekland // Lefkada
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Lefkada: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Lefkas, en av de många vackra öarna i Grekland. Utnyttja din tid här på bästa sätt med en hyrbil på Lefkas. Vi på Sixt tillhandahåller bilar som passar alla vistelser, oavsett om du söker bilar från ekonomi- eller premiumklassen. Välj bland våra personbilar, kombibilar och 4x4-bilar. Oavsett om du är här för att bada i det varma havet, besöka de historiska byggnaderna eller ta del av den grekiska kulturen kan vi hjälpa dig med en passande hyrbil på Lefkas.

  • Inget kontor hittades i staden

Sol, bad och spännande aktiviteter når du enkelt genom att hyra bil på Lefkas

Även om den vanligaste resan till de grekiska öarna är en semester med familjen har vi på Sixt sett till att det finns bilar som passar alla typer av vistelser. Du kan även anpassa din bokade bil på Lefkas med våra tillvalstjänster. Par och familjer kan enkelt hyra bil på Lefkas och utrusta den med bland annat navigator och bilbarnstol. Det går även att utöka bilens skydd med olika försäkringar. När du ska boka din bil på Lefkas hos oss kommer vi att reservera en bil från den önskade fordonskategorin. Vi kan inte reservera enskilda bilmodeller från vår fordonsflotta.

Med en bil från vår biluthyrning på Lefkas kan du njuta av din vistelse

Det sägs att Lefkas har några av de vackraste stränderna i hela Grekland. Du kan på egen hand reda ut om detta stämmer genom att hyra bil på Lefkas och köra till de närliggande stränderna. På västkusten har du Porto Katsiki, ett strandområde som bjuder på spektakulära vyer och ett underbart, turkost vatten. Om du vill koppla av lite från stranden, kör till den mysiga byn Ligia eller staden till norr som delar samma namn som ön. Längst med kusten finns tusentals guldkorn, redo att upptäckas av nyfikna besökare. Välkommen till vår biluthyrning på Lefkas! Vi ser fram emot att hjälpa dig med din resa.

 
 

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service