Biluthyrning
Rhodes
Fäll ihop
Grekland // Rhodes
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Rhodes: Sixt biluthyrning online-bokning

Få ut så mycket som möjligt av din vistelse på Rhodos och i Grekland genom att hyra bil på Sixt biluthyrning Rhodes. Oavsett om du vill köra runt på ön i en lyxbil, en ekonomi-variant eller rent av en minibuss står Sixt omfattande fordonspark till din tjänst. På vår biluthyrning i Rhodes finns följande kategorier att tillgå: person- kombibil, sportbil och cabriolet, samt 4x4. Varmt välkommen att hyra bil i Rhodes.

 
 • Rhodos Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Diagoras Airport
  851 00 Rhodes

  Må. - Sö.08:00 - 20:00
  Helgdag08:00 - 20:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

 • Rhodos Hamn

  Sixt Biluthyrning
  Sahtouri Coast
  85101 Rhodes

  Må. - Fr.11:00 - 14:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Skräddarsy din hyrbil i Rhodes

Till vår biluthyrning i Rhodes kommer naturligtvis många turister, men även folk som är här på affärsresa eller för att hälsa på släkt och vänner. För att kunna möta vitt skilda behov och önskemål erbjuder Sixt en rad olika tilläggstjänster när du ska hyra bil på Rhodes, beroende på kontor och bilmodell. Reser du med små barn känns det förmodligen tryggare om de sitter i en bilbarnstol, och om du känner dig osäker på vägen till hotellet kan det vara smidigt med en satellitnavigering i hyrbilen. Vi vill också påminna om att vid hyra av bil i Rhodes garanterar vi den valda fordonstypen, men inte en bestämd bilmodell.

Upptäck Rhodos med din hyrbil i Rhodes

Rhodos är ett av de populäraste turistmålen inte bara i Grekland utan i hela Europa. Besökarna kommer på grund av öns varma och klimat och populära badstränder, men också för att det finns mycket att se och uppleva på den största av de Dodekanesiska öarna. Stadens Rhodos, som har gett namn åt ön, kan skryta med en mycket välbevarad medeltida stadskärna. Missa inte att vandra runt i Stormästarens palats, varifrån Johanniterorden styrde över Rhodos på medeltiden. En utflykt till staden Lindos går drygt sex mil söderut längs öns östkust. Över den mysiga staden tornar en Akropolis, dit man kan vandra eller eller rida på åsnor.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service