Biluthyrning
Pointe-ā-Pitre
Fäll ihop
Guadeloupe // Pointe-ā-Pitre
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Pointe-ā-Pitre: Sixt biluthyrning online-bokning

Om du vill ha en hyrbil av hög kvalitet som är anpassad för dina resebehov ska du vända dig till oss på Sixt biluthyrning i Pointe A Pitre. Vi har lång erfarenhet av att hyra ut bilar och kan hjälpa dig när du behöver hitta en hyrbil i Pointe A Pitre som passar just dig. Eftersom vi har delat upp vårt utbud i kategorier som 4x4, cabriolet, minibuss, ekonomi och lyxbil har vi goda förutsättningar att ge dig som vill hyra bil i Pointe A Pitre ett prisvärt och kompetent alternativ.

 
 • Guadeloupe Pointe-ā-Pitre AP
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Må. - Lö.07:30 - 21:30
  Sö.13:30 - 21:30
  Helgdag13:30 - 21:30
  Boka på detta kontoret

 • Guadeloupe Pointe-ā-Pitre Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Må. - Lö.07:30 - 21:30
  Sö.13:30 - 21:30
  Helgdag13:30 - 21:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hyra bil i Pointe A Pitre

När du väljer att hyra bil i Pointe A Pitre ser vi på Sixt inte bara till att du får en bil i rätt kategori. Du kan också utforma bilen på egen hand för att enklare hitta en lösning för dina önskemål. På vår biluthyrning i Pointe A Pitre erbjuder vi exempelvis bilbarnstol och GPS för att du ska kunna vara säker på att bilen känns personligt anpassad efter dig. Det betyder att du kan känna dig trygg och bekväm under hela resans gång i Guadeloupe även om vi inte kan garantera specifika bilmodeller vid beställning.

Pointe A Pitre, Guadeloupes största stad

Guadeloupe är ingen plats som erbjuder stora metropoler, men Pointe A Pitre har faktiskt det mesta som går att begära av en storstad. Här finns ett rikligt nattliv liksom en trevlig kafékultur. Som besökare kan du också se flera intressanta museer, som Schoelcher-museet om slaveriets historia. Med en hyrbil i Pointe A Pitre kan du också ta dig utanför stadskärnan för att se staden St Anne med de lokala marknaderna. Du kan också besöka Edgar Clerc-museet i närheten av Le Moule för att få ännu en berikande kulturell upplevelse. På Sixt vill vi gärna hjälpa dig att hitta rätt på resan genom vår biluthyrning i Pointe A Pitre.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service