Biluthyrning på Dublin Flygplats

 

Mest populära bilarna i Dublin Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Dublin Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Dublin Flygplats

Adress

Terminal 1 and 2, . Dublin, Irland
Mer information

Kontorstider

mån - sön
05:00 - 00:00
Helgdagar
05:00 - 00:00

Våra tjänster på Dublin Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Börja din resa på Irland på ett bekvämt sättet: hämta upp ditt fordon direkt efter att flygplanet landat på Dublin flygplats. Att hyra bil på Dublin flygplats ger dig som resenär massor av alternativ. Välj till exempel mellan personbilar, kombibilar och 4x4 i olika storlekar och prestanda. Dessutom kan du även välja att göra flera tillval på vår biluthyrning på Dublin flygplats. Dessa tillval är tillgängliga för att kunna möta just dina res- och körbehov. Har du några frågor om att Hyra bil Dublin flygplats? Hör av dig till oss!
Börja resan med Sixt

Börja resan med Sixt

Flygplats Dublin är belägen i staden Swords cirka 10 kilometer norr om Dublins stadskärna. Under 2007 reste 23,3 miljoner passagerare via flygplatsen vilket gör den till den 12:e mest trafikerade flygplatsen i hela Europa. Här på Sixt biluthyrning Dublin flygplats ser vi naturligtvis till att du som är flygresenär snabbt kan påbörja din färd i landet. På vårt Sixt kontor på Dublin flygplats, som ligger i anslutning till terminal 1 och terminal 2, hämtar du upp din hyrbil. För att hyra bil på Dublin flygplats besöker du vår hemsida eller hör av dig till oss på telefon. En hyrbil från Dublin flygplats ger dig stora möjligheter att lägga upp resan i området precis så som du vill.
Spännande stad med mycket att erbjuda

Spännande stad med mycket att erbjuda

Upplev allt som fantastiska Dublin har att erbjuda. Med en egen semesterbil kan du upptäcka staden i din egen takt. Dublin Castle, som byggdes redan under 1700-talet, är ett måste att besöka. Passa även på att se allt spännande som inryms i museet på slottet. Kilmainham Gaol, stadens gamla fängelse, är också väl värt ett besök för den historieintresserade. Familjesemester? Besök stadens Zoo och se allt från lejon, till gorillor. Den modeintresserade hittar flera shoppinggator och köpcentrum i staden.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Dublin Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Dublin Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Dublin Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Dublin Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Dublin Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 8717 omdömen
Vägen till Sixt
(4,7)
Återlämningen av bilen
(4,7)
På Sixt-kontoret
(4,5)

Vanliga frågor om hyrbilar på Dublin Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Dublin Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Dublin Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?