Biluthyrning på Dublin Syd

 

Mest populära bilarna i Dublin Syd

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Dublin Syd, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Dublin Syd

Adress

Rochestown Ave, . Dublin, Irland
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 18:00
lör
09:00 - 15:00
sön
09:00 - 12:00
Helgdagar
09:00 - 12:00

Våra tjänster på Dublin Syd

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt biluthyrning i Dublin är stället för dig som vill ha den bästa standarden av hyrbilar till ett rimligt pris. I vårt stora utbud av bilar kan vi erbjuda dig en hyrbil i Dublin Syd som ser till att göra det mesta av din semester. Oavsett om du åker till Dublin på semesterresa eller i jobbet har vi förutsättningar att låta dig hyra bil i Dublin Syd på ett smidigt sätt. Vårt kontor når du enkelt med kollektivtrafik som lokalbussar och vi ser till att du kan hämta upp din hyrbil i Dublin Syd när du vill. Redan innan du anländer till oss kan du boka din hyrbil I Dublin Syd på nätet eller över telefon.
Hyra bil i Dublin Syd

Hyra bil i Dublin Syd

För att din bil ska motsvara dina behov har vi kategoriserat våra bilar enligt deras egenskaper. Det innebär att du kan hyra alltifrån SUV:ar till cabrioleter och sportbilar. Vi har också bilar i ekonomiklassen som väntar på dig i vår stora vagnpark. Här har du alltid möjlighet att välja en bil med passande egenskaper för dig. Därutöver har du chansen att välja till extratjänster som ytterligare förbättrar dina möjligheter att få en anpassad bil vid din bilhyrning. GPS och bilbarnstol är bara en del av extrautrustningen som vi kan lägga till på din begäran. Vi på Sixt vill hälsa dig välkommen till Irland och hoppas att du vill hyra bil i Dublin Syd hos oss.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Dublin Syd

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Dublin Syd?
För att hyra en bil hos SIXT på Dublin Syd så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Dublin Syd.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Dublin Syd?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 457 omdömen
Överlämningen av bilen
(4,9)
Vägen till Sixt
(4,9)
Återlämningen av bilen
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar på Dublin Syd

Kan jag boka en bil för en längre tid på Dublin Syd?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Dublin Syd?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?