Biluthyrning
Dun Laoghaire
Fäll ihop
Irland // Dun Laoghaire
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Dun Laoghaire: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du hyra bil i Dun Laoghaire? På Sixt biluthyrning i Dun Laoghaire finns ett ett brett utbud av fordon i flera olika modeller och storleksklasser. Behöver du gott om plats under till exempel en resa med familjen? Boka en en minibuss! 4x4, cabriolet, lyxbil finns givetvis också tillgängliga i det stora utbudet här på vårt kontor i Dun Laoghaire.

 
 • Dublin Syd
  Rochestown Ave
  . Dublin

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.09:00 - 15:00
  Sö.09:00 - 12:00
  Helgdag09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Dublin Syd

  Sixt Biluthyrning
  Rochestown Ave
  . Dublin

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.09:00 - 15:00
  Sö.09:00 - 12:00
  Helgdag09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Hyrbil ger stor frihet

När du ska boka din bil gör du det enkelt direkt på webben på Sixt hemsida. Dessutom kan du också välja en rad olika typer av tillval på vår biluthyrning i Dun Laoghaire. Iaktta att vid reservationen kan en specifik bilmodell inte reserveras.Om du undrar över något då det gäller att hyra bil i Dun Laoghaire, hör av dig till vårt team! När du väljer en hyrbil får du alltid stor flexibilitet när du lägger din bilresa i Irland. Sixt är ett av de främsta biluthyrningsföretagen och vi finns i dag i närmare 105 länder. Hos oss kan boka hyrbil i Dun Laoghaire anpassad för för just dina resebehov och krav på ekonomi.

Biluthyrning Dun Laoghaire

I staden Dun Laoghaire finns mycket spännande att se och uppleva. Det perfekta sättet att utforska fantastiska Irland är på egen hand är med en hyrbil. Tack vare vårt uthyrningskontors centrala läge tar du dig dit enkelt till platserna du vill se du vill under din semester. Med en egen en hyrbil i Dun Laoghaire kan du ta chansen att se Shackleton Exhibition, Dun Laoghaire Pier och James Joyce Tower & Museum. Att hyra bil i Dun Laoghaire ger dig även möjligheten att besöka utforska den berömda piren i Dun Laoghaire Harbour. Andra platser som du inte får missa under ditt besök i staden är National Maritime Museum of Ireland, ett museum beläget i en gammal kyrka.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service