Biluthyrning på Ashdod

 

Mest populära bilarna i Ashdod

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Ashdod, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Ashdod

Adress

Bnei Brit Blvd Sonol Gas Station, 775 34 Ashdod, Israel
Mer information

Kontorstider

mån - tor
08:00 - 17:00
fre
08:00 - 12:00
sön
08:00 - 17:00
Helgdagar
08:00 - 12:00

Våra tjänster på Ashdod

SIXT rent a car

SIXT rent a car

På Israels västkust, mellan Tel Aviv och Ashkelon, ligger staden Ashdod. Här finns även vårt kontor, strax norr om köpcentret Ashdod Mall. Du kan även ta bussen till stationen Ibn Ezra/Shmuel HaNagid och sedan promenera cirka 100 meter. Att hyra en bil i Ashdod är inte bara enkelt. En bra bil förenklar hela din vistelse i Israel, oavsett hur du hade tänkt spendera din tid här. Vi på Sixt ser fram emot att få hjälpa dig att skräddarsy en bilresa utefter dina behov. Välkommen in till oss!
Vi förenklar din vistelse med hjälp av våra extratjänster

Vi förenklar din vistelse med hjälp av våra extratjänster

Vårt kontor i Ashdod erbjuder praktiska bilar i form av personbilar, kombibilar och fyrhjulsdrivna bilar. Vi har även lyxbilar i form av sportbilar och cabrioleter. Om du vill hyra en bil i Ashdod för en större grupp eller för att frakta större bohag kan du välja bland våra minibussar och lastbilar. Notera dock att våra bilmodeller har olika åldersgränser, från 21 år till 30 år. Använd dig av hemsidan för att enklast kunna boka en passande hyrbil i Ashdod. På hemsidan kan du även lägga till extraval och utrustning. Vi bjuder på 250 fria km per dag. Här på sidan kan du själv lägga till en GPS, registrera en extra förare eller ange att din hyrbil från Ashdod ska utrustas med en bilbarnstol. Tyvärr kan vi inte inte garantera specifika bilmodeller, men vi ser alltid till att du får en likvärdig bil från ditt val av fordonskategori. Dina tillvalstjänster kommer dock alltid att appliceras till den hyrbil från Ashdod du hämtar ut. Välkommen hit till Israel önskar vi på Sixt.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Ashdod

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Ashdod?
För att hyra en bil hos SIXT på Ashdod så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Ashdod.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Ashdod?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar på Ashdod

Kan jag boka en bil för en längre tid på Ashdod?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Ashdod?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?