Biluthyrning på Rehovot

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Rehovot

Adress

King Hassan Str. 5 Bilu Center, 769 20 Rehovot, Israel
Mer information

Kontorstider

mån - tor
08:00 - 17:00
fre
08:00 - 12:00
sön
08:00 - 17:00
Helgdagar
08:00 - 12:00

Våra tjänster på Rehovot

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Är du affärsresenär och ska besöka Jerusalem? Eller är du i Israel på semester med familjen? Oavsett vilken typ av vistelse som väntar finns vi på Sixt redo att hjälpa dig med din resa genom att erbjuda passande hyrbilar. Vår biluthyrning i Rehovot ligger endast 44 minuters bilfärd från Jerusalem. För dig som flyger hit kan du alltså snabbt och lätt ta dig till vårt kontor. Rehovot är en vacker stad med många sevärdheter, dessutom ligger den endast 20 minuter från stranden. Med andra ord kan du vänta dig en historiskt intressant och njutbar resa i den centrala delen av vackra Israel. Varmt välkommen att hyra bil i Rehovot!
Lyxigt, bekvämt eller prisvärt? Hitta en hyrbil i Rehovot som passar just dig!

Lyxigt, bekvämt eller prisvärt? Hitta en hyrbil i Rehovot som passar just dig!

Alla som besöker vårt Sixt-kontor i Rehovot har olika behov och önskemål. Vissa behöver extra mycket utrymme för bagage, andra behöver en hyrbil i Rehovot som klarar av tuffare vägar. Beroende på om du ska resa runt i landet eller endast utforska stadskärnan har vi flera bra alternativ när du vill hyra bil i Rehovot. Kolla in våra person- och kombibilar för stadskörning, dessa är moderna och komfortabla. För dig som söker en bekvämare körupplevelse och som reser med familjen kan vi rekommendera något från vårt premiumsegment, exempelvis sportbil, cabriolet och 4x4-fordon. Vi har även minibussar, ett tips om ni är många i sällskapet. Vi kan inte boka enskilda bilmodeller, men vi kan däremot reservera en likvärdig hyrbil i Rehovot från den valda bilgruppen. Boka smidigt på hemsidan och lägg till smarta extratjänster som navigator och välj om du vill köra en bil med dieselmotor. Till oss på Sixt är du alltid välkommen när du vill hyra bil i Rehovot!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Rehovot

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Rehovot.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Rehovot?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Rehovot?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Rehovot genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar på Rehovot

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Rehovot?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?