Biluthyrning
Herzilya
Fäll ihop
Israel // Herzilya
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Herzilya: Sixt biluthyrning online-bokning

Herzilya är en förort till Tel Aviv och den ligger vid den vackra israeliska västkusten. Planerar du att utforska denna del av landet kan du med fördel besöka vår biluthyrning i Herzilya. Vi tillhandahåller alla möjliga typer av bilar för att på så sätt kunna erbjuda något för alla. Vill du hyra en bil från Herzilya som är bekvämare än vanligt kan du kolla in våra lyxbilar. Vi har sportbilar, 4x4 och cabrioleter som står redo att användas. Vi erbjuder även ekonomibilar i form av personbilar, herrgårdsvagnar och minibussar.

 
 • Herzilya
  Hasadnot 9
  46728 Herzilya

  Må. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Herzilya

  Sixt Biluthyrning
  Hasadnot 9
  46728 Herzilya

  Må. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Varmt välkommen till Sixt biluthyrning i Herzilya

Förutom att du kan välja bland många olika bilkategorier kan du även lägga till extratjänster när du bokar en hyrbil i Herzilya. Vill du exempelvis kunna köra in till den närliggande storstaden Tel Aviv eller ännu längre bort till Haifa eller Jerusalem kan en GPS vara ovärderlig. Vi ger dig även möjlighet att registrera en extra förare, lägga till extraskydd till försäkringen eller lägga till en bilbarnstol. Observera att vi endast garanterar en bil utifrån ditt val av bilkategori och att vi inte kan reservera specifika bilmodeller. Vi ser dock alltid till att din hyrbil från Herzilya utrustas med alla dina eventuella val av extratjänster.

Börja din vistelse med att hyra en bil i Herzilya hos Sixt

När du väl har hämtat ut din bil kommer hela landet att öppna upp sig för dig. Israel är trots allt inget stort land. Du kan enkelt köra från den ena sidan till den andra genom att hyra en bil i Herzilya. Ta tillfället i akt och se så mycket du bara kan under din vistelse med hjälp av en egen bil. En bilutflykt från Herzilya till Haifa tar endast en timme att genomföra. Upptäck Israel och alla dess vackra sevärdheter i din egen takt.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service