Biluthyrning på Herzilya

 

Mest populära bilarna i Herzilya

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Herzilya, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Herzilya

Adress

Hasadnot 9, 467 28 Herzilya, Israel
Mer information

Kontorstider

mån - tor
08:00 - 17:00
fre
08:00 - 12:00
sön
08:00 - 17:00
Helgdagar
08:00 - 12:00

Våra tjänster på Herzilya

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Norr om Tel Aviv hittar du förorten Herzilya. Det är en vacker liten stad precis vid den israeliska kusten. Du kan med fördel hyra en bil i Herzilya om du ska utforska just Tel Aviv, men även om du vill kunna köra till andra städer i norr, exempelvis Haifa eller Nazareth. Vårt kontor i staden ligger bara en kort bilfärd från Arena Mall. Du kan utan problem promenera till oss från busstationen Abba Eban/Maskit. När du väl har hämtat ut en hyrbil från Herzilya kan du köra längs med någon av de närliggande motorvägarna till din slutdestination, oavsett om du ska resa söderut eller norrut.
Anpassa din hyrbil från Herzilya efter just dina ändamål

Anpassa din hyrbil från Herzilya efter just dina ändamål

Ett av de enklaste sätten att hyra en bil i Herzilya är att komma förberedd. Boka din bil i förväg med hjälp av vår hemsida så är det bara för dig att hämta upp bilen när du väl anländer på plats. På hemsidan ser du alla bilkategorier som vi erbjuder från just vårt kontor. Vi på Sixt i Herzilya har ett bilutbud som består av personbilar, kombibilar, sportbilar, cabrioleter och 4x4. Dessa anpassar du enkelt med hjälp av våra extratjänster. En GPS kan exempelvis säkerställa att du hittar fram till dina destinationer utan problem, perfekt för dig som aldrig har besökt Israel tidigare. Är du här med barn kan våra bilbarnstolar vara bra att installera i din hyrbil från Herzilya. Notera att våra bilmodeller har olika åldersgränser för förare, allt från 21 till 30 år. Vi kan inte garantera att du får en specifik bilmodell vid bokning, men vi ser alltid till att utrusta bilen med dina valda extratjänster. Välkommen in till vår biluthyrning i Herzilya. Vi på Sixt ser fram emot att få hjälpa dig.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Herzilya

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Herzilya?
För att hyra en bil hos SIXT på Herzilya så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Herzilya.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Herzilya?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,9
En sammanställning av 40 omdömen
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
Sedan du lämnat tillbaka bilen
(5,0)
På Sixt-kontoret
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar på Herzilya

Kan jag boka en bil för en längre tid på Herzilya?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Herzilya?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?