Biluthyrning på Raanana

 

Mest populära bilarna i Raanana

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Raanana, med början den 04.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Raanana

Adress

16 Hatidhar St., 436 65 Raanana, Israel
Mer information

Kontorstider

mån - tor
08:00 - 17:00
fre
08:00 - 12:00
sön
08:00 - 17:00
Helgdagar
08:00 - 12:00

Våra tjänster på Raanana

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Varmt välkommen in till vår biluthyrning i Raanana. Vi på Sixt hjälper gärna dig som vill få ut mer av din vistelse i Israel. Genom att hyra bil i Raanana har du inte bara nära till kusten, du kan också ta dig in till huvudstaden Jerusalem på endast en timme. Det är även hit många flyger. Vårt kontor ligger väldigt bra till, alldeles intill större vägar som 554 och 531. Via dessa kan du ta dig ut mot kusten eller vidare in i landet. Tar du väg 531 från vårt kontor i Raanana kan du snabbt åka ut till kusten och köra längs med den hela vägen till den libanesiska gränsen.
Förbered din resa på bästa sätt genom att hyra bil i Raanana

Förbered din resa på bästa sätt genom att hyra bil i Raanana

Vi på Sixt i Raanana rekommenderar varmt våra praktiska fordonsgrupper för dig som ska besöka landet. Med en egen hyrbil i Raanana blir det nämligen oerhört smidigt och lätt att se dig omkring. Att vägskicket här är riktigt bra är såklart också ett plus. På vår bokningssida på hemsidan ser du alla våra tillval, men börja med att välja ut en fordonsgrupp för din hyrbil från Raanana. Vi tillhandahåller premiumbilar och ekonomibilar, bland annat person- och kombibilar. För dig som vill köra en lyxbil kan du istället välja en cabriolet, sportbil eller 4x4-bil, en stark rekommendation om du reser med familjen. Se också till att applicera din hyrbil i Raanana med en bilbarnstol och registrera ytterligare en förare om du tänker köra längre sträckor. Vänligen notera att många av våra premiumbilar har en högre åldersgräns, ibland så hög som 30 år, men vi har även hyrbilar för dig som fyllt 21 år. Notera även att vi inte bokar upp enskilda bilmodeller. Däremot kan vi förhandsboka ett fordon från den önskade bilkategorin. Vi på Sixt ser fram emot att hjälpa till när du vill hyra bil i Raanana!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Raanana

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Raanana?
För att hyra en bil hos SIXT på Raanana så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Raanana.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Raanana?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 20 omdömen
På Sixt-kontoret
(4,8)
Bilen
(4,7)
Överlämningen av bilen
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar på Raanana

Kan jag boka en bil för en längre tid på Raanana?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Raanana?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?